Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Lube

Newsletter

BUTTR fisting Krém - Lubrikant pre fisting

Ak hľadáte mimoriadne univerzálny lubrikant a chcete praktizovať análnu aj vaginálnu lubrikáciu, potom fisting análny a vaginálny, potom BUTTR fisting Krém je pre vás tým pravým lubrikantom. Aj keď dávate prednosť obzvlášť tvrdému alebo veľmi intenzívnemu sexu, BUTTR fisting Cream dokáže kedykoľvek držať krok s vašimi najdivokejšími fantáziami.

Viac informácií

3268/500

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ak hľadáte obzvlášť univerzálny lubrikant a chcete praktizovať análnu aj vaginálnu lubrikáciu, potom fisting análny a vaginálny, potom BUTTR fisting Krém je pre vás tým pravým lubrikantom. Aj keď dávate prednosť obzvlášť tvrdému alebo veľmi intenzívnemu sexu, BUTTR fisting Cream dokáže kedykoľvek držať krok s vašimi najdivokejšími fantáziami. BUTTR fisting Cream je vhodný aj na použitie s fisting Rukavicami a rôznymi sexuálnymi hračkami.

    BUTTR fisting Cream

    BUTTR fisting Cream je dokonalý lubrikant na análny fisting: na rozdiel od vagíny análny otvor neprodukuje vlastný sekrét, preto je potrebné použiť dlhotrvajúci lubrikant, ako je BUTTR fisting Cream, by sa mal určite používať. BUTTR fisting Cream je špeciálny krém na análny a vaginálny prienik. BUTTR fisting Cream je hustejší ako bežné lubrikanty, vďaka čomu je penetrácia pohodlnejšia a jednoduchšia. Lubrikant je šetrný k pokožke, dlho vydrží lubrikovaný a je bez vône. Veľká 500 ml nádobka (19,22 fl.oz) uľahčuje aplikáciu lubrikantu počas sexu, takže sa môžete plne sústrediť na svoje potešenie.

    fisting Lubrikant alebo fisting Lubrikačný krém...

    Lubrikačný krém na fisting je nenahraditeľnou pomôckou pri análnom alebo vaginálnom prieniku rukou alebo päsťou! Aj keď nemusí ísť vždy o zovretú päsť, príslušný telesný otvor je vystavený veľkej záťaži. Aby sa to fisting čo najpríjemnejšie, používajú sa špeciálne lubrikanty na fisting. Na MEO.de nájdete fistingový gél na báze vody, fistingový lubrikant na báze silikónu a fistingový lubrikant na báze oleja alebo tuku. Medzi ne patria naše osvedčené značky Le Fist a Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Glory HoleJ-Lube (náš najpredávanejší) Mancunt a Let's Fuck Hot, ale aj produkty ako alebo klasický Crisco.

    Čo je to lubrikant na fisting?

    Análny alebo vaginálny fisting zahŕňa maximálne roztiahnutie príslušného telesného otvoru a hlboký prienik rukou, päsťou alebo špeciálnymi dildami. Aby to bolo jednoduchšie, používajú sa špeciálne fistingové lubrikanty, ktoré majú vysokú lubrikačnú schopnosť a nemajú tendenciu rýchlo vysychať. Sling Jeden fisting môže trvať niekoľko hodín a použitý lubrikant musí byť schopný držať krok!fisting K dispozícii sú lubrikanty na báze silikónu, tuku alebo vody a so špeciálnymi vlastnosťami, ako je anestetický účinok, napríklad náš Let's Fuck Extreme, alebo hrejivý účinok, napríklad náš Let's Fuck Hot.

    Ďalšie informácie:

    • BUTTR fisting Krém
    • Obsah: 500 ml (19,22 fl.oz.)
    • BUTTR je inovatívny lubrikant. Poskytuje väčšie potešenie počas sexu, umožňuje uvoľnený análny sex s dildom alebo vo dvojici, hlbšiu penetráciu rukou alebo päsťou a je ideálnym lubrikantom pre fisting. Lubrikant by sa nemal používať so silikónovými erotickými hračkami alebo latexovými výrobkami, pretože môže tieto materiály poškodiť. Je vhodnejší pre erotické hračky zo skla, nehrdzavejúcej ocele alebo vinylu.
    • Zloženie (INCI): Voda, vazelína, tekutý parafín, cetearylalkohol, propylénglykol, PEG-8 stearát, ceteareth-25, dimetikón, fenoxyetanol, izopropylmyristát, etylhexylglycerín, kyselina citrónová.
    • Zloženie a použitie: Pri formulácii tohto lubrikantu výrobca dbal na výber vysokokvalitných zložiek, aby zaistil bezpečný a príjemný zážitok. Podrobné informácie o zložkách nájdete na obale a v tomto popise výrobku. Používateľom s citlivou pokožkou alebo známymi alergiami odporúčame pred prvým použitím výrobku otestovať ho na malej ploche pokožky, aby sa vylúčila možná intolerancia. Ak si nie ste istí zložkami alebo ich účinkami, poraďte sa s lekárom alebo lekárnikom.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Funktioniert einwandfrei

    Habe die Buttr Creme erhalten und wir sind echt begeistert. Alles was vorher nicht funktioniert hat, hat mit der Buttr sofort funktioniert. Immer wieder gern.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ottimo

    Testata sia la versione in crema sia quella in burro. Entrambe ottime, funzionano molto bene.
    La versione in burro è ovviamente molto più "pastosa", ma richiede un maggior lavoro per la pulizia a fine utilizzo.
    La versione crema invece è più facile da pulire, probabilmente risulta anche un po' più "scorrevole" ma penso che, a differenza dell'altra, in caso di impiego prolungato, richieda di essere ripristinato ogni tanto.
    Comunque entrambi i prodotti sono ottimi ed efficaci.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Lubrificante per esigenti

    Il lubrificante a base siliconica è di fatto molto più lubrificante della versione a base d’acqua….l’importante è andarci piano e si può anche esagerare…..quindi ottimo per giochi estremi.
    Tempistiche abbontanti senza bisogno di riapplicare.
    Il prodotto va dosato bene perché poi per lavarlo via bisogna insistere un po di più dalla pelle…..anche se con un buon sapone si risolve. Dai tessuti si lava senza problemi. Consigliato per chi vuole esagerare…..

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Awesome

    Feels really good but my booty gets really hot when i am enjoying my toys i never had this with the other cream

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Slips in nicely

    So I've been struggling with MEO's fisting hand and this is the gel that got me through it. Fantastic lube and now is my number one buy for anal lube.
    Also seems to help when cleaning your anal toys.

    • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    BUTTR fisting Krém - Lubrikant pre fisting

    BUTTR fisting Krém - Lubrikant pre fisting

    Ak hľadáte mimoriadne univerzálny lubrikant a chcete praktizovať análnu aj vaginálnu lubrikáciu, potom fisting análny a vaginálny, potom BUTTR fisting Krém je pre vás tým pravým lubrikantom. Aj keď dávate prednosť obzvlášť tvrdému alebo veľmi intenzívnemu sexu, BUTTR fisting Cream dokáže kedykoľvek držať krok s vašimi najdivokejšími fantáziami.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    19 ostatné položky v rovnakej kategórii: