Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masturbátory pre mužov

Newsletter

BUTTR Mills Bomb - Masturbátor pre mužov

Stránka BUTTR Mills Bomb Masturbátor je skutočným vrcholom pre každého, kto miluje niečo špeciálne! Jeho jedinečný dizajn v tvare ručného granátu je nielen absolútnou pastvou pre oči, ale zaručuje aj výbušné orgazmy.

Viac informácií

10002/00

79,99 €


-30,00 €

49,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

Viac informácií

Stránka BUTTR Mills Bomb Masturbátor zaujme svojím veľmi špeciálnym dizajnom v tvare ručného granátu, ktorý je nielen vizuálne pôsobivý, ale zaručuje aj výbušné orgazmy. Tento masturbátor vybavený inovatívnou technológiou, ktorá zaručuje bezproblémovú manipuláciu, je ideálny pre začiatočníkov, ktorí robia svoje prvé kroky vo svete erotických hračiek pre mužov. Na zintenzívnenie zážitku odporúčame používať veľké množstvo lubrikantu na báze vody a vyskúšať rôzne úrovne vibrácií, z ktorých každá ponúka nový rozmer uspokojenia a rozkoše.

Stránka BUTTR Mills Bomb Masturbátor poskytuje explozívne orgazmy!

Na stránke BUTTR Mills Bomb Masturbátor je nielen pútačom pozornosti vďaka svojmu jedinečnému dizajnu ručného granátu, ale aj skutočnou silou pre nezabudnuteľné orgazmy. Vďaka 10 silným vibračným úrovniam a ergonomickému tvaru poskytuje intenzívnu stimuláciu, ktorá vás pripraví na explozívny orgazmus, na ktorý tak skoro nezabudnete. Každé použitie tohto masturbátora vedie k intenzívnemu vyvrcholeniu, ktoré vás zaplaví ako výbuch - silný, ohromujúci a absolútne uspokojujúci. Stránka BUTTR Mills Bomb je viac než len sexuálna hračka, je to kľúč k zážitku, ktorý vás bude znova a znova hypnotizovať.

Výhody BUTTR Mills Bomb Masturbátor:

  • Vibrácie: The BUTTR Mills Bomb Masturbátor má nastaviteľné úrovne vibrácií s 10 rôznymi nastaveniami ovládanými jednoduchým tlačidlom. Každá úroveň vibrácií prináša novú úroveň stimulácie a potešenia.
  • Vodotesnosť: Tento masturbátor je úplne vodotesný, takže je ideálny na použitie v sprche alebo vo vani.
  • Dizajn: Jedinečný dizajn ručného granátu zaručuje nielen efektný vzhľad, ale aj ergonomickú manipuláciu, ktorá zvyšuje faktor zábavy pri masturbácii.
  • Materiál a farba: V elegantnej čiernej farbe a vyrobený z kvalitných materiálov šetrných k pokožke.
  • Veľkosť a rozmery: S dĺžkou 13 cm a hĺbkou 7,5 cm ponúka masturbátor pohodlné nosenie. Šírka je 10 cm a minimálny priemer je 3,5 cm.
  • Napájanie: BUTTR Mills Bomb Masturbátor je napájaný prostredníctvom nabíjacieho portu USB, takže ho možno kedykoľvek rýchlo dobiť.


Prečo BUTTR Mills Bomb Masturbátor je povinnou výbavou každého muža:

Tento masturbátor je ideálny pre začiatočníkov, ktorí hľadajú ľahko použiteľné, ale výkonné zariadenie. Rôzne úrovne vibrácií ponúkajú niečo pre každého, či už preferujete jemnú alebo intenzívnu stimuláciu penisu. Špeciálny dizajn ručného granátu v kombinácii so silnými vibráciami zaručuje výbušné orgazmy, zatiaľ čo vodotesná funkcia umožňuje užívať si rozkoš vo vani alebo v sprche.

Odporúčaný lubrikant a čistenie masturbátora:

Na zabezpečenie čo najlepšieho zážitku a ochranu materiálu masturbátora používajte len lubrikanty na báze vody, napríklad Aquameo. Po každom použití by ste mali masturbátor vyčistiť a nechať vyschnúť. Najprv masturbátor opláchnite teplou vodou, aby ste odstránili všetky zvyšky. Potom použite jemné mydlo na jemné očistenie povrchu. VERYCLEAN Na obzvlášť dôkladné čistenie a odstránenie všetkých zárodkov nastriekajte masturbátor sprejom. Vďaka tomu bude váš masturbátor hygienicky čistý a pripravený na ďalšie použitie.

Ďalšie informácie:

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

BUTTR Mills Bomb - Masturbátor pre mužov

BUTTR Mills Bomb - Masturbátor pre mužov

Stránka BUTTR Mills Bomb Masturbátor je skutočným vrcholom pre každého, kto miluje niečo špeciálne! Jeho jedinečný dizajn v tvare ručného granátu je nielen absolútnou pastvou pre oči, ale zaručuje aj výbušné orgazmy.

Napíšte vlastnú recenziu

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: