Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Natiahnutie konečníka

Newsletter

AssSpreader™ - análny kolík pre análnu dilatáciu - tunel butt plug

AssSpreader™ je špeciálna análna zátka, ktorá udržuje análny otvor široký 24 hodín denne. Bizarná análna sexuálna hračka, ideálna na extrémne rozťahovanie análneho otvoru so súčasnou análnou penetráciou. Butt plug V závislosti od svojej veľkosti je tento s otvorom pre tunel vhodný pre menej skúsených používateľov, profesionálov a milovníkov BDSM!

Viac informácií

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    AssSpreader™ je špeciálna análna zátka, ktorá udržuje análny otvor široký 24 hodín denne. Bizarná análna sexuálna hračka, ideálna na extrémne rozťahovanie análneho otvoru so súčasnou análnou penetráciou.

    Vhodná pre menej skúsených používateľov, profesionálov a milovníkov BDSM! AssSpreader™ je análny kolík, ktorý splní to, čo sľubuje.

    S týmto análnym kolíkom môžu začiatočníci aj skúsení používatelia dosiahnuť trvalé rozťahovanie análneho otvoru a pôsobivé výsledky. AssSpreader™ od MEO® udržuje análny otvor doširoka otvorený, zaručuje extrémne pocity a rozťahuje análny otvor krúživým pohybom s jasne viditeľnými výsledkami. Ideálny na udržanie trvalo otvoreného análneho otvoru. Byť takto odhalený je jednoducho geniálne!

    Dokonalý dizajn:

    Pri výbere materiálu sme nerobili žiadne kompromisy. AssSpreader™ je vyrobený z vysokokvalitného silikónu so zamatovo jemným povrchom. Je dostatočne tvrdý, aby sa dal ľahko zaviesť, ale dostatočne pružný, aby zabezpečil veľmi vysokú úroveň pohodlia a bezpečné uchytenie bez vykĺznutia z konečníka.

    Ako sa AssSpreader™ používa?

    Tento análny kolík od spoločnosti MEO bol navrhnutý tak, aby sa dal pred zavedením stlačiť a až po úplnom zavedení do konečníka sa rozšíri na svoju maximálnu veľkosť! Jeho použitie je veľmi jednoduché! Pred použitím sa obe strany análneho kolíka stlačia k sebe. Hneď po úplnom zasunutí sa obe strany roztiahnu a rozšíria análny otvor na viac ako dvojnásobok jeho pôvodnej veľkosti. Pravidelný análny tréning s AssSpreader™ tiež zaručuje, že výsledok (široko otvorený análny otvor) je trvalý.

    AssSpreader™ v 3 veľkostiach:

    • S = začiatočník: celková dĺžka 8 cm, zasúvacia dĺžka 7 cm, priemer pri stlačení 3,5 cm, priemer pri roztiahnutí 4,8 cm, vnútorný priemer 1,5 cm.
    • M = pokročilý: celková dĺžka 10 cm, zasúvacia dĺžka 9 cm, priemer pri stlačení 4,6 cm, priemer pri roztiahnutí 6 cm, vnútorný priemer 2 cm.
    • L = análny profesionál: celková dĺžka 12 cm, zasúvacia dĺžka 11 cm, priemer pri stlačení 5 cm, priemer pri roztiahnutí 7 cm, vnútorný priemer 2,5 cm.


    Análna dilatácia pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov!

    Na rozdiel od iných análnych dilatátorov je AssSpreader™ vhodný pre KAŽDÉHO, kto miluje extrémnu análnu dilatáciu a rád experimentuje s análnymi sexuálnymi hračkami. Či už ide o začiatočníka alebo analného profesionála, muža alebo ženu, AssSpreader™ je vhodný pre každého.

    Aké sú výhody AssSpreader™ alebo análneho kolíka s otvorom?

    Anal Tunnel Plug Dutý análny kolík, známy aj ako , je análny kolík, ktorý je zvnútra dutý. Zavádza sa do konečníka a udržuje análny otvorený, takže sa môžete bez prekážok pozerať dovnútra. AssSpreader™ sa používa aj na hry s rôznymi tekutinami, ako je lubrikant alebo voda. Análny kolík, ako je AssSpreader™, ponúka aj možnosť análnej penetrácie s dlhým análnym dildom alebo nafukovacím dildom. AssSpreader™ môžu používať muži aj ženy a je určený pre tých, ktorí radi experimentujú s rôznymi druhmi análnej stimulácie.

    Dôležité pokyny na čistenie AssSpreader™!

    Pred použitím AssSpreader™ alebo akéhokoľvek iného análneho kolíka by ste ho mali dôkladne vyčistiť. Zvyčajne stačí teplá voda a jemné mydlo. VERYCLEAN Na hygienické čistenie môžete použiť náš sprej. AssSpreader™ je vyrobený zo silikónu a má neporézny povrch, vďaka čomu sa na ňom ťažko udržiavajú baktérie a čiastočky nečistôt. Samozrejme, čistenie po použití je obzvlášť dôležité. Pred vložením pomôcky AssSpreader™ do konečníka môže byť vhodné použiť análnu sprchu na vyčistenie čreva.

    Aký lubrikant by som mal používať pre AssSpreader™?

    Na zavedenie pomôcky AssSpreader™ do konečníka odporúčame použiť lubrikant na báze vody, napríklad Aquameo. Lubrikantom navlhčite konečník aj AssSpreader™. Náš sprej EXTREMEO uľahčuje análnu dilatáciu a umožňuje aj neskúseným používateľom jednoduché zavedenie AssSpreader™. Nepoužívajte lubrikanty na báze silikónu, pretože by poškodili vysokokvalitný materiál AssSpreader™!

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Parfait

    Produit conforme à la description, supporte très bien l’application de lubrifiant et se lave également très bien. Je le recommande.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Deutsche Qualität

    Dieser Tunnel-Analplug überzeugt durch seine hervorragende Qualität. Das weiche, aber stabile Silikon fühlt sich angenehm im Anus an und behält seine Form, ohne sich zu verformen oder ungewollt hineinzurutschen.

    Der Analplug besteht aus modernem, glattem Silikon – kein klebriges Material wie bei chinesischen Plagiaten. Das Einführen ist mühelos, und dank der durchdachten Form bleibt der Analplug sicher an Ort und Stelle. Anders als bei vielen anderen Modellen aus Asien, kann er nicht einfach herausgedrückt werden.

    Selbst über längere Zeit lässt sich dieser Analplug bequem tragen.

      Hodnotenie 

      He loves to see me walk round with it in

      Boss bought the large, as they say it took some time train my ass to open that wide but amazingly it didnt collapse when in. He loves to see me walk round with it in , seeing my open ass. feels soo wierd cool air deep up me. Oh and yes he has fucked me thru it with a dildo.....

        Hodnotenie 

        WONDERFUL

        Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

          Napíšte vlastnú recenziu

          AssSpreader™ - análny kolík pre análnu dilatáciu - tunel butt plug

          AssSpreader™ - análny kolík pre análnu dilatáciu - tunel butt plug

          AssSpreader™ je špeciálna análna zátka, ktorá udržuje análny otvor široký 24 hodín denne. Bizarná análna sexuálna hračka, ideálna na extrémne rozťahovanie análneho otvoru so súčasnou análnou penetráciou. Butt plug V závislosti od svojej veľkosti je tento s otvorom pre tunel vhodný pre menej skúsených používateľov, profesionálov a milovníkov BDSM!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: