Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Natiahnutie konečníka

Newsletter

BUTTR Hammerhead butt plug - 24/7 análny kolík pre análnu dilatáciu

BUTTR Hammerhead butt plug je ideálnou voľbou pre našich skúsených zákazníkov, ktorí chcú veľký análny kolík, ktorý úplne roztiahne a uzavrie konečník. Napriek svojej značnej veľkosti Hammerhead butt plug diskrétne a nenápadne, takže si môžete užívať svoje sexy tajomstvo po celý deň.

Viac informácií

10032/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    BUTTR Hammerhead butt plug - Na intenzívnu análnu stimuláciu a maximálne natiahnutie análneho otvoru

    BUTTR Hammerhead butt plug je ideálnou voľbou pre našich skúsených zákazníkov, ktorí chcú veľký análny kolík, ktorý úplne roztiahne a uzavrie análny otvor. Napriek svojej značnej veľkosti Hammerhead butt plug sa dá zaviesť diskrétne a nenápadne, takže si svoje sexi tajomstvo môžete užívať celý deň. Butt plug S pôsobivým priemerom 8,5 cm v najširšom bode a dĺžkou na zasunutie 20,5 cm ponúka extrémnu análnu stimuláciu, ktorá bude výzvou aj pre tých najskúsenejších používateľov. Okrúhla hlava análneho kolíka uľahčuje jeho zavádzanie, zatiaľ čo jedinečná geometriaHammerhead butt plug zaisťuje, že v análnom otvore sedí bezpečne a pevne bez skĺznutia.

    BUTTR & MEO: Unikátny dizajn na análny strečing

    Špeciálna konštrukcia Hammerhead butt plug zaručuje, že sa tento análny kolík dokonale prispôsobí vnútornej anatómii a poskytuje intenzívne potešenie. Dlhá tyč a hrubá okrúhla hlavica umožňujú úplné roztiahnutie konečníka, pričom jeho vytiahnutie poskytuje intenzívne vzrušenie. Vďaka tomu je Hammerhead butt plug nepostrádateľnú sexuálnu hračku pre skúsených používateľov, ktorí hľadajú intenzívne zážitky.

    Prečo BUTTR Hammerhead butt plug je pre vás ideálny:

    • S dĺžkou 20,5 cm a maximálnym priemerom 8,5 cm je Hammerhead butt plug pre intenzívne rozťahovanie análneho otvoru a maximálnu stimuláciu.
    • Bezpečné držanie: Špeciálny tvar zaisťuje, že análny kolík pevne sedí v análnom otvore bez skĺznutia, takže sa môžete plne sústrediť na zážitok.
    • Diskrétnosť napriek veľkosti: Napriek značnej veľkosti je Hammerhead butt plug sa dá používať diskrétne a nenápadne, takže si svoje sexi tajomstvo môžete užívať nepretržite.
    • Všestranný zážitok: Každý pohyb - či už pri chôdzi, v sede alebo v stoji - sa s týmto modelom stáva erotickým zážitkom Hammerhead butt plug sa stáva erotickým zážitkom. Premieňa každodenné pohyby na chvíle najvyššej extázy.


    Široká základňa Hammerhead butt plug plní niekoľko dôležitých funkcií:


    Použitie, správny lubrikant a čistenie análneho kolíka

    Vždy používajte veľké množstvo odporúčaného Glory Hole Hybridného lubrikantu od spoločnosti MEO pre hladký a príjemný zážitok s análnym kolíkom Hammerhead butt plug. Tento hybridný lubrikant ponúka dlhotrvajúcu lubrikačnú schopnosť a je ideálny na intenzívne sedenia. Čistenie Hammerhead butt plugVERYCLEAN po použití dôkladne teplou vodou a jemným mydlom alebo použite náš sprej na obzvlášť dôkladné čistenie a optimálnu hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovácie z Európy

    BUTTR je európska značka, ktorá sa preslávila ako dodávateľ vysokokvalitných erotických hračiek a lubrikantov. Značka BUTTR, známa svojou robustnou, mužnou estetikou a starostlivo vyvinutým sortimentom výrobkov, sa zameriava špeciálne na mužov a ženy, ktorí hľadajú v sexe nové výzvy Backdoor-Play hľadajú nové výzvy. Každý výrobok z kolekcie BUTTR, od Hammerhead butt plug až po špeciálne vyvinuté lubrikanty, je vyrobený podľa najvyšších štandardov bezpečnosti, pohodlia a trvanlivosti. Značka zaujme nielen inovatívnym dizajnom, ale aj použitím materiálov šetrných k telu, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality. S BUTTR zažijete intenzívne, sofistikované potešenie - či už ste začiatočník, alebo skúsený profesionál v oblasti análneho sexu, fisting alebo análny strečing.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    For serious size queens only !

    The product discription and the pictures do not do justice to the size of this monster plug ! For serious size queens only ! But oh so much fun ! Get this butt plug ! If there is a bigger plug on the market I don't want it.

      Hodnotenie 

      It's so big and awesome I love it.

      This thing is monstrous. Love it I can almost get the whole thing but I tap right before the widest point. It is a fantastic toy to warm up for my other toys. This thing is almost as wide as the height of a soda can so unless you're shopping for a glorious door stop... its not for begginers.

        Hodnotenie 

        Es enorme, solo para usuarios experimentados.

        Todavía no lo he probado pero estas son mis impresiones:
        De largo es perfecto, buena testura, es rígido pero de tacto blando y la ventosa cumple perfectamente su funcion.

          Hodnotenie 

          Très très gros !

          C'est la première fois que je teste un format comme celui-la, quand je l'ai ouvert je me suis dit que ça serais trop gros pour moi.

          J'ai eu très difficile au début, même avec beaucoup de lubrifiant, mais j'ai continuer à persévérer grâce au conseil d'une amie. Donc j'ai continué à m'asseoir dessus pendant que elle me donnait des conseils, j'ai gigoté dessus pas mal de temps et finalement j'ai réussis la boule est passée !

          Cela m'a procurer un plaisir fou ! et j'ai continuer jusqu'à le rentrer pratiquement en entier... bref après je ne voulais même plus le retirer... Un super jouet mais je prévient déjà, pendant une semaine mon postérieur à garder la taille du plug lol.

            Hodnotenie 

            Morbido, liscio, imponente.

            Plug mooolto impegnativo ma meraviglioso. L'ho provato immediatamente. Ci vuole molta determinazione e calma, ma una volta infilato tutto è molto comodo. Vi potrete sedere alla scrivania e lavorare normalmente!

              Hodnotenie 

              Super geiles Teil

              Ich habe schon einige Dildos ausprobiert , die meisten sind , zu hart , zu wenig flexibel , viele riechen schon beim Auspacken unangenehm !
              Nicht so dieses Produkt , Kein Geruch beim Auspacken , was schon Überrascht , und der 2 Eindruck war schon ein kleiner Schock von diesem echt geilen Teil , es ist absolut nahtlos und extrem glatte Oberfläche was mich noch am selben Abend zu einem Versuch veranlasste , und ich muss sagen WOW .

              • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

              Napíšte vlastnú recenziu

              BUTTR Hammerhead butt plug - 24/7 análny kolík pre análnu dilatáciu

              BUTTR Hammerhead butt plug - 24/7 análny kolík pre análnu dilatáciu

              BUTTR Hammerhead butt plug je ideálnou voľbou pre našich skúsených zákazníkov, ktorí chcú veľký análny kolík, ktorý úplne roztiahne a uzavrie konečník. Napriek svojej značnej veľkosti Hammerhead butt plug diskrétne a nenápadne, takže si môžete užívať svoje sexy tajomstvo po celý deň.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: