Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Obojky BDSM

Newsletter

Choker - Darby Style - BDSM choker z ocele

Nový

Luxusný obojok Darby Style je jedinečný obojok BDSM vyrobený z vysoko leštenej nehrdzavejúcej ocele. Vďaka jednoduchému, ale účinnému zapínaniu na zadnej strane krku a robustnému O-krúžku vpredu ponúka tento obojok BDSM nespočetné možnosti počas BDSM sedenia.

Viac informácií

k dispozícii na

Viac informácií

Obojok Darby Style - historický dizajn pre maximálnu kontrolu

Luxusný obojok Darby Style Collar je jedinečný BDSM obojok vyrobený z vysoko leštenej nehrdzavejúcej ocele. Vďaka jednoduchému, ale účinnému zapínaniu vzadu na krku a robustnému O-krúžku vpredu ponúka tento obojok BDSM nespočetné možnosti počas BDSM sedenia.

Estetika a prítomnosť:

Obojok z pevnej ocele, ako je obojok Darby Style Collar, má pôsobivú prítomnosť a prináša určitú estetickú eleganciu na sedenia BDSM alebo fetišistické podujatia. Sub Leštená nehrdzavejúca oceľ a jasný, jednoduchý tvar obojku majú takmer šperkársky charakter, ktorý mu dodáva skromný, ale elegantný vzhľad.

Čo znamená Darby Style?

Darby style je historický dizajn, ktorý sa pôvodne používal na putá na ruky a železá na nohy. Oblý tvar obojku so špeciálnou sponou je pre tento štýl typický. Uzamykací mechanizmus je jednoduchý, ale účinný: zacvakne sa a obojok sa dá otvoriť len pomocou priloženého kľúča. Tento historický dizajn dodáva obojku nielen nádych nostalgie, ale aj jedinečnú estetiku, ktorú ocenia najmä zberatelia a milovníci historických doplnkov BDSM.

Prečo je obojok Darby Style taký obľúbený:

  • Historický dizajn: vďaka jednoduchému zapínaniu a okrúhlemu tvaru je obojok Darby Style nielen funkčný, ale aj esteticky pôsobivý.
  • O-krúžok na všestranné použitie: O-krúžok možno použiť na priviazanie otroka, pripevnenie vodítka alebo pripevnenie obojku k pevnému predmetu.
  • Vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ: Vyrobená z nehrdzavejúcej ocele bez obsahu niklu - mimoriadne odolná, hygienická a šetrná k telu.
  • Všestranné použitie: Ideálny na BDSM sedenia alebo ako elegantný šperk na fetišistických podujatiach.


Elegancia sa snúbi s funkčnosťou

Ťažký obojok Darby Style zaujme svojím vysoko lešteným povrchom, a preto je nielen účinným BDSM obojkom na ponižovanie a spútavanie, ale aj štýlovým šperkom. Či už na fetišistickej akcii, alebo ako trvalý symbol podriadenosti - tento obojok BDSM je skutočnou ozdobou. Pevný O-krúžok v prednej časti je ideálny na pripojenie k vodítku otroka alebo na pripevnenie otroka k pevným predmetom, ako je nábytok alebo nástenné kotvy.

Ďalšie podrobnosti:

  • Obojok - Darby Style - BDSM obojok z nehrdzavejúcej ocele
  • Obojok z nehrdzavejúcej ocele, ako je obojok na krk Darby Style, nielenže vykonáva fyzickú kontrolu vďaka svojej hmotnosti a pevnému uchyteniu, ale môže tiež symbolizovať podriadenie a poníženie. Sub Obojok pri každom pohybe pociťuje jeho váhu a prítomnosť, a tak si neustále pripomína svoju úlohu v mocenskom vzťahu.
  • Rozmery: Malý/stredný = šírka 2,3 cm, priemer 14,5 cm, vnútorný priemer 13,5 cm x 12,5 cm, hmotnosť 465 gramov. Stredná / veľká = šírka 2,3 cm, vnútorný priemer 14 cm x 15 cm, hmotnosť 500 gramov.
  • Materiál: nehrdzavejúca oceľ, bez obsahu niklu, neporézna, hygienická a šetrná k telu.
  • Unisex: vhodné pre mužov a ženy

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Choker - Darby Style - BDSM choker z ocele

Choker - Darby Style - BDSM choker z ocele

Luxusný obojok Darby Style je jedinečný obojok BDSM vyrobený z vysoko leštenej nehrdzavejúcej ocele. Vďaka jednoduchému, ale účinnému zapínaniu na zadnej strane krku a robustnému O-krúžku vpredu ponúka tento obojok BDSM nespočetné možnosti počas BDSM sedenia.

Napíšte vlastnú recenziu

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: