Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis zátky

Newsletter

Nerezová zátka na penis - The Tuner

So zátkou na penis "The Tuner" sa masturbácia stáva úplne novým zážitkom. Uvoľnite svoje najhlbšie vášne a zažite orgazmy ako nikdy predtým. Penisový kolík z vysokokvalitnej lekárskej ocele poskytuje intenzívnu stimuláciu a privedie vás na pokraj extázy.

Viac informácií

9726/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Penisový kolík z nehrdzavejúcej ocele - The Tuner - Pre najintenzívnejší zážitok z masturbácie

    So zátkou na penis "The Tuner" sa masturbácia stane úplne novým zážitkom. Uvoľnite svoje najhlbšie vášne a zažite orgazmy ako nikdy predtým. Penisový kolík z vysokokvalitnej lekárskej ocele poskytuje intenzívnu stimuláciu a privedie vás na pokraj extázy.

    Kolík na penis, ktorý muži milujú: Praktický dizajn s otvorom po celej dĺžke

    Penisový kolík má otvor po celej dĺžke, takže spermie alebo moč môžu ľahko vytiecť. Vďaka dômyselnému dizajnu je zátka na penis bezpečná a ľahko sa s ňou manipuluje, takže jej používanie je pohodlné a spoľahlivé.

    Jedinečná stimulácia a hlbšie pocity

    Používanie penisového kolíka ponúka jedinečnú a intenzívnu formu stimulácie, ktorá sa výrazne líši od bežných masturbačných metód. Zavedenie kolíka priamo stimuluje nervy vo vnútri penisu, čo vedie k intenzívnejším a hlbším pocitom. Postupne sa zvyšujúci tlak pri pomalom zavádzaní zátky na penis a rozťahovaní močovej trubice je mimoriadne vzrušujúci.

    Kontrola a dôvera - dokonalý kolík na penis pre BDSM

    Ďalšia príťažlivosť spočíva v kontrole a dôvere, ktoré sú potrebné pri používaní penisového kolíka - ideálne pre kontext BDSM. Tento typ stimulácie je pre skúsených používateľov intenzívnym zážitkom, ktorý môže výrazne zintenzívniť orgazmus.

    Tento kolík na penis má dokonalú veľkosť na maximálnu stimuláciu

    S celkovou dĺžkou 15,5 cm a dĺžkou na zasunutie 12 cm kolík s kónickým hriadeľom zabezpečuje pomalé, ale intenzívne narastanie stimulácie. Priemer sa zväčšuje zo 6 mm na takmer 12 mm pre obzvlášť hlbokú stimuláciu. Úchytky na okraji zabraňujú úplnému vniknutiu penisového kolíka a umožňujú jeho jednoduché a bezpečné vybratie.

    Jednoduché používanie a starostlivosť o penisový kolík

    Na zavedenie odporúčame náš špeciálny lubrikant VeryDeep, ktorý podporuje jemné a pohodlné používanie. INSTACLEAN Po použití náš sprej zaistí hygienické vyčistenie kolíka, takže ho možno bez problémov použiť opakovane.

    Ďalšie informácie:

    • Penisový kolík z nehrdzavejúcej ocele
    • Materiál: Vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ
    • Dĺžka: 15,5 cm, dĺžka na zasunutie: 12 cm
    • Priemer: kónický od 6 mm do necelých 12 mm
    • Dutý dizajn na odtok moču alebo semena
    • S držadlami na bezpečnú manipuláciu
    • Hygiena hrá pri používaní sexuálnych hračiek kľúčovú úlohu, najmä pri výrobkoch, ako sú penisové kolíky, dilatátory a uretrálne vibrátory, ktoré sa zavádzajú do citlivých oblastí tela. Dôkladné čistenie pred a po každom použití je nevyhnutné. INSTACLEAN Baktérie možno účinne odstrániť špeciálnymi čistiacimi prostriedkami, ako je napríklad náš sprej, aby sexuálne hračky zostali vždy hygienické a bezpečné. Dbajte tiež na to, aby ste tento typ erotických hračiek skladovali na čistom a suchom mieste a pravidelne ich kontrolovali, či nie sú poškodené, aby ste zaistili bezpečný zážitok.
    • Spoločnosť MEO, ktorá je známa a oceňovaná po celom svete vďaka vysokokvalitným BDSM pomôckam, ponúka široký sortiment výrobkov na stimuláciu močovej trubice. Patria medzi ne penisové kolíky, uretrálne dilatátory, uretrálne vibrátory a mnohé ďalšie špecializované BDSM sexuálne hračky. Tieto výrobky sú ideálne pre milovníkov intenzívnej stimulácie a ponúkajú začiatočníkom aj pokročilým používateľom vzrušujúcu príležitosť objavovať nové pocity. MEO vždy kladie dôraz na vysokokvalitné materiály, ako je nehrdzavejúca oceľ a lekársky silikón, aby sa zabezpečila maximálna bezpečnosť a pohodlie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    A perfect strecher

    A perfect stecher, but it didn't enter on first time, as it wanted to be domesticated. But, with giving a couple more screws every day, the whole will enter. However, it could be better to plan times of rest between two testing, even some weeks. And let note that there is a left-handed screw.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    This is an awesome fun toy!

    This is an awesome fun toy! Every guy should have one!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Amazing penis plug

    If you want to open up your pee hole, this is the tool for the job.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Nerezová zátka na penis - The Tuner

    Nerezová zátka na penis - The Tuner

    So zátkou na penis "The Tuner" sa masturbácia stáva úplne novým zážitkom. Uvoľnite svoje najhlbšie vášne a zažite orgazmy ako nikdy predtým. Penisový kolík z vysokokvalitnej lekárskej ocele poskytuje intenzívnu stimuláciu a privedie vás na pokraj extázy.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: