Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Pútka

Newsletter

Pútka s tromi prackami - FettersMax

Kožené putá "FettersMax" sú nepostrádateľným doplnkom pre každého nadšenca BDSM. Ponúkajú nielen funkčné výhody pri bondáži, ale zaujmú aj svojím elegantným vzhľadom a kvalitnými materiálmi a spracovaním. S týmito koženými putami sa každé BDSM sedenie stane nezabudnuteľným zážitkom.

Viac informácií

4597/00

189,99 €


-20,00 €

169,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Kožené putá "FettersMax" sú nepostrádateľným doplnkom pre každého nadšenca BDSM. Ponúkajú nielen funkčné výhody pri bondáži, ale zaujmú aj svojím elegantným vzhľadom a kvalitným materiálom a spracovaním.

    Tieto kožené putá premenia každé BDSM sedenie na nezabudnuteľný zážitok. Pútka "FettersMax" sú ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá maximálnu stabilitu a bezpečnosť pre intenzívne bondage sedenie. Tieto putá sú vyrobené z husto polstrovanej kože a vybavené tromi pevnými remienkami z odolnej sedlárskej kože, ktoré zabezpečujú bezpečné a pevné držanie zápästí aj v prípade prudkého odporu.

    Vysokokvalitné materiály a spracovanie:

    Pútka FettersMax zaujmú prvotriednym spracovaním a použitím vysokokvalitných materiálov. Polstrovaná koža poskytuje nielen pohodlie, ale aj odolnosť. Remienky z pravej sedlovej kože, mimoriadne pevnej a odolnej kože, poskytujú dodatočnú bezpečnosť a odolnosť.

    Pútka sú vybavené zváranými a poniklovanými D-krúžkami a nitmi, takže ani pri intenzívnom používaní sa nič nemôže ohnúť, zlomiť alebo pretrhnúť. Ergonomický tvar pút ponúka plnú oporu pri rôznych bondage polohách, najmä nad hlavou, a rovnomerne rozkladá tlak. To znamená, že aj dlhšie bondáže možno vykonávať bez nadmerného zaťaženia zápästí.

    Všestranné použitie:

    Pútka na zápästie "FettersMax" sú mimoriadne všestranné a dajú sa použiť v mnohých polohách na spútanie zápästia. Či už v takzvanom "rozprestretom orlovi" (Pojem "rozprestretý orol" označuje pozíciu spútania, pri ktorej sú ruky a nohy osoby široko rozkročené a spútané.

    Táto poloha umožňuje úplné odhalenie a prístup k telu a často sa používa v kombinácii s bondage rámami alebo špeciálnymi obmedzovacími zariadeniami, ako sú napríklad rozperné tyče), cez hlavu počas intenzívneho výprasku alebo za chrbtom v polohe "hogtie" - tieto putá sú robustné a flexibilné. Putá od MEO sa vyznačujú použitím prvotriednej kože, ktorú starostlivo vyberajú a spracovávajú skúsení sedlári. Sedlári MEO používajú vysokokvalitnú kožu Latigo, ktorá je známa svojou výnimočnou pevnosťou a odolnosťou, ako aj mäkkú a polstrovanú kožu, ktorá poskytuje maximálne pohodlie. Polstrovaná koža zasa zabezpečuje, že výrobky zostávajú pohodlné aj pri dlhom nosení a nedráždia pokožku. Starostlivým spracovaním a použitím týchto vysokokvalitných materiálov spoločnosť MEO zabezpečuje, aby jej výrobky boli nielen funkčné, ale aj odolné a estetické. Starostlivé remeselné spracovanie sedlárov zaručuje, že každý detail je správny, od presných švov až po robustné kovanie. Vďaka tomu sú kožené výrobky MEO vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá pohodlie a kvalitu svojich BDSM doplnkov.

    Ďalšie podrobnosti:

    • Viac informácií: putá na ruky
    • Materiál: Pravá latigová koža, polstrovaná koža, zvárané a poniklované oceľové kovania.
    • Dizajn: Ergonomický strih pre rovnomerné rozloženie tlaku a maximálne pohodlie.
    • Použitie: Ideálne na rôzne polohy spútania a obzvlášť vhodné na kombináciu s rozpernými tyčami.
    • Predáva sa v pároch: Pútka sa predávajú v pároch a sú vhodné pre väčšinu používateľov.
    • Nie sú vhodné na zavesenie: Tieto putá nie sú vhodné na zavesenie. Úplné zavesenie na zápästie sa neodporúča.
    • Závesné putá: Dôrazne neodporúčame používať tieto putá na závesné putá. Hoci sú putá robustné a odolné, nie sú navrhnuté na namáhanie, ktoré vzniká pri úplnom zavesení. Zápästia by boli vystavené extrémnemu zaťaženiu, čo by mohlo viesť k nerovnomernému rozloženiu tlaku a zvýšenému riziku zranenia. Okrem toho by materiál mohol pod záťažou podľahnúť alebo sa roztrhnúť, čo by mohlo viesť k nebezpečným situáciám. Na zavesenie by sa mali používať špeciálne vyvinuté putá alebo laná, pretože zabezpečujú bezpečné rozloženie telesnej hmotnosti a minimalizujú riziko zranenia.
    • V obchode MEO nájdete exkluzívny výber kožených pút, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality a dizajnu. Tieto kožené putá boli špeciálne vyvinuté pre nadšencov BDSM, ktorí hľadajú robustné a zároveň estetické doplnky na ešte intenzívnejšie hranie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Produit conforme à la photo

    Solide et de bonne qualité, je suis satisfaite!
    Je n'ai pas eu l'occasion d'essayer c'est un cadeau aussi! (rire)
    étonné du prix si bas !
    Je recommande

    • 4 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Handhängefesseln Bondage

    Schönes, schweres, weiches Leder, welches mit der Zeit anschmiegsamer wird, färbt nicht, ist angenehm auf der Haut und hält was aus.
    Die Verabeitung gewäht ein hohes Maß an Sicherheit.
    Seit über vier Jahren bei mir im regelmäßigem Gebrauch und werden aller Voraussicht nach noch lange ihren Zweck erfüllen.
    Die Anschaffung hat sich definitv gelohnt.
    Die Handhängefesseln von MEO sind sehr mpfehlenswert.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    The most fantastic Bondage Gear in the world

    Thanks for being here as such a great part of the BDSM scene and for coming up with the most fantastic Bondage Gear in the world. I've seen copies of your stuff and it doesn't compare with the real stuff from you guys.

    • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Thanks for such a great product.

    My Owner just got a pair of these to use on me and they are so awesome. The quality is excellent and adjustability is fabulous. He was able to snug them down perfectly to my wrists. Thanks for such a great product.

    • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Very satisfied!

    These three buckle hand restraints are secure as well as comfortable. You get what you pay for and with these restraints I got quality, period. MEO, you did it again. Very satisfied!

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Pútka s tromi prackami - FettersMax

    Pútka s tromi prackami - FettersMax

    Kožené putá "FettersMax" sú nepostrádateľným doplnkom pre každého nadšenca BDSM. Ponúkajú nielen funkčné výhody pri bondáži, ale zaujmú aj svojím elegantným vzhľadom a kvalitnými materiálmi a spracovaním. S týmito koženými putami sa každé BDSM sedenie stane nezabudnuteľným zážitkom.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: