Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Real Ass Play

Newsletter

Ťažký kovový kolík 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Nemecko

Ak hľadáte veľmi ťažký a pevný kovový análny kolík, ktorý úplne vyplní a utesní análny otvor, potom je 1,1 kg HeavyHitters™ presne to, čo hľadáte. Tento veľmi ťažký a mimoriadne exkluzívny análny kolík z vysoko leštenej nehrdzavejúcej ocele spája nádych luxusu s funkčnosťou a poskytuje neporovnateľne intenzívnu análnu stimuláciu.

Viac informácií

3978/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ak chcete veľmi ťažký a pevný kovový análny kolík, ktorý úplne vyplní a uzavrie análny otvor, potom je 1,1 kg HeavyHitters™ od spoločnosti MEO presne to, čo hľadáte. Tento veľmi ťažký a mimoriadne exkluzívny análny kolík z vysoko leštenej nehrdzavejúcej ocele spája nádych luxusu s funkčnosťou a poskytuje neporovnateľne intenzívnu análnu stimuláciu.

    Objavte kovový análny kolík HeavyHitters™, ktorý musí mať každý, kto chce zažiť novú úroveň análnej stimulácie!

    Tento kovový análny kolík s klasicky elegantným a zároveň pôsobivo objemným dizajnom je navrhnutý tak, aby poskytoval úchvatný pocit intenzívnej análnej plnosti. Pôsobivá hmotnosť 1,1 kg nielenže dodáva tomuto ťažkému kovovému análnemu kolíku pozoruhodnú prítomnosť, ale tiež posilňuje vaše panvové dno, čo nevyhnutne vedie k silnejšej ejakulácii a intenzívnejším orgazmom.

    Tento kovový análny kolík je špeciálne navrhnutý pre skúsených používateľov, ktorí hľadajú náročnú a hlbokú análnu stimuláciu. Jemne tvarovaná špička análneho kolíka HeavyHitter™ spolu s naším lubrikantom umožňuje Glory Hole takmer bez námahy a pohodlné zavedenie do konečníka. Po zavedení kovový análny kolík pevne sedí v konečníku a poskytuje stálu, uspokojujúcu prítomnosť, ktorú si môžete užívať celé hodiny.

    Vzrušenie z análnej penetrácie s análnym kolíkom HeavyHitter™:

    Príťažlivosť análneho kolíka spočíva v jedinečnej kombinácii intenzívnej stimulácie a hlbokého pocitu naplnenia a kontroly. Vedomé uzatváranie análneho otvoru vytvára vzrušujúcu súhru tlaku a uvoľnenia, ktorá dostáva celé telo do napätia. Pre mnohých našich klientov je to dokonalá kombinácia fyzického potešenia a pocitu straty kontroly. Táto stimulácia pôsobí na všetky zmysly a robí zo zátky HeavyHitter™ nepostrádateľný doplnok pre fanúšikov extrémnych análnych hier.

    Čím je kovový análny kolík HeavyHitter™ taký výnimočný?

    • Materiál a spracovanie: Zástrčka HeavyHitter™ je vyrobená z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele a kombinuje stabilitu s hladkým povrchom. Leštený povrch kovového análneho kolíka HeavyHitter™ zaisťuje nielen krásny lesk, ale aj bezproblémové zavádzanie do análu.
    • Jedinečný dizajn: Špeciálny tvar kovového análneho kolíka zaisťuje bezpečné uloženie v konečníku bez skĺznutia. Ťažký kovový análny kolík sa dokonale prispôsobí vnútornej anatómii, čo poskytuje veľa potešenia pri zasúvaní a extrémne vzrušenie pri vyťahovaní.
    • Diskrétnosť aj napriek veľkosti: Kovový análny kolík sa dá napriek značnej veľkosti používať diskrétne a nenápadne po celý deň, takže zmyselné tajomstvo si môžete užívať celý deň a celú noc.
    • Všestranný zážitok: S ťažkým kovovým análnym kolíkom sa každý pohyb - či už pri chôdzi, sedení alebo státí - stane erotickým zážitkom. Každodenný pohyb premení na chvíle extrémneho potešenia.
    • Bezpečnosť: Široká základňa zabraňuje tomu, aby sa kovový análny kolík zasunul príliš hlboko a náhodne skĺzol alebo uviazol v konečníku.
    • Stimulácia: Počas používania môže široká základňa kovového análneho kolíka tlačiť na okolité erotogénne zóny, najmä na perineum, čím poskytuje dodatočnú stimuláciu a potešenie.
    • Jednoduché vybratie: Vďaka širokej základni sa ťažký kovový análny kolík ľahko uchopí a bezpečne vyberie z konečníka.
    • Pohodlie: Pri sedení alebo pohybe poskytuje základňa kovového análneho kolíka rovný povrch, ktorý tlačí na telo, vďaka čomu je análny kolík pohodlnejší a praktickejší pri dlhodobom používaní.
    • Silná stimulácia: S hmotnosťou 1,1 kg poskytuje tento kovový análny kolík veľmi prítomnú análnu stimuláciu a trénuje panvové dno na silnejšie orgazmy.


    Tipy na používanie kovového análneho kolíka:

    Pre obzvlášť príjemný a bezpečný zážitok odporúčame používať náš hybridný lubrikant Glory Hole Lubrikant. Špeciálne zloženie tohto lubrikantu ponúka dokonalú rovnováhu medzi pružnosťou silikónového lubrikantu a jednoduchým čistením lubrikantu na vodnej báze, vďaka čomu si môžete naplno vychutnať potenciál zátky HeavyHitter™. Na zabezpečenie dlhej životnosti a hygieny análneho kolíka HeavyHitter™ je potrebné ho po každom použití dôkladne vyčistiť. INSTACLEAN Na dodatočnú dezinfekciu odporúčame náš sprej, ktorý bol špeciálne vyvinutý na hygienické čistenie kovových análnych kolíkov.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Passt perfekt

    Auf der Suche nach einem Metallplug, der auch länger getragen werden kann und einen größeren Fuß hat, damit er nicht verschwindet, bin ich auf diesen Analplug gestoßen.
    Was soll ich sagen? Er passt perfekt, das hohe Gewicht ist total geil und man kann ihn problemlos mehrere Stunden tragen..

      Hodnotenie 

      Wish I could give it 10 stars

      Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt gets used to the width, pull it out and push it in again and again - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!).

        Hodnotenie 

        Holy shit! Are you kidding me?

        I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I'm used to it, I can barely keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!

          Hodnotenie 

          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

          Der Plug von MEO ist absolut nichts für Anfänger. Er ist ein wahres Monster!
          Die Verarbeitung ist 1A und fühlt sich angenehm an. Die Reinigung geht schnell und einfach.
          Der Plug sitzt perfekt und sicher, rutscht nicht raus.
          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

            Hodnotenie 

            Merveilleux bijoux anal

            Merveilleux bijoux anal bien fini , assez lourd ( 1000 g ) qui tient bien en place .. on peut le garder des heures sans que cela gêne .. je dirais même que son poids procure un grand plaisir .. bien sur , sa forme conviendra seulement aux personnes habituées à ces gros diamètres .. je recherchais depuis longtemps ce genre de bijoux assez large et lourd , ce qui n'est pas courant .. peut être qu' un autre bijoux de ce genre sortira avec un diamètre plus conséquent ... je recommande vivement ..

            • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
            Hodnotenie 

            Top

            Vraiment top je conseil tiens parfaitement en place super excitant de le porte plus qu’as testé sur longue durée mais je suis très satisfait

            • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
            Hodnotenie 

            Traumhaft

            Was für ein unglaublicher Analplug aus Edelstahl! Ich habe ihn gleich beim ersten Mal reinbekommen. Das Tragen war ein absoluter Traum (ca. 4 Stunden).

              Hodnotenie 

              Top Verarbeitung

              Der Buttplug ist der absolute Hammer und wird in einer wirklich super tollen Qualität geliefert.

                Napíšte vlastnú recenziu

                Ťažký kovový kolík 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Nemecko

                Ťažký kovový kolík 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Nemecko

                Ak hľadáte veľmi ťažký a pevný kovový análny kolík, ktorý úplne vyplní a utesní análny otvor, potom je 1,1 kg HeavyHitters™ presne to, čo hľadáte. Tento veľmi ťažký a mimoriadne exkluzívny análny kolík z vysoko leštenej nehrdzavejúcej ocele spája nádych luxusu s funkčnosťou a poskytuje neporovnateľne intenzívnu análnu stimuláciu.

                Napíšte vlastnú recenziu

                Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                30 ostatné položky v rovnakej kategórii: