Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Real Ass Play

Newsletter

Handballing Dildo - Na učenie fisting

S týmto dildom od MEO sa môžete dokonale pripraviť na takzvaný "handballing", špeciálny druh fistinghandballingu. Superrealistické dildo v tvare ruky s dvoma zdvihnutými prstami ponúka ideálnu príležitosť pripraviť si postupne análny otvor na penetráciu päsťou.

Viac informácií

10059/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Handballing dildo - váš tréningový partner pre veľmi špeciálny druh handballingu fisting

    S týmto dildom od MEO sa môžete dokonale pripraviť na takzvaný "handballing", špeciálny druh handballingu fistinghádzanej. Superrealistické dildo v tvare ruky s dvoma zdvihnutými prstami ponúka ideálnu príležitosť pripraviť si krok za krokom análny otvor na penetráciu päsťou. Dildo je vyrobené z PVC šetrného k pokožke, neobsahuje ftaláty, je bezpečné na používanie a zaujme svojím detailným spracovaním vrátane nechtov a línií rúk v dlani.

    Realistický dizajn na intenzívny análny tréning

    Toto dildo nie je obyčajné dildo, ale bolo špeciálne vyvinuté pre požiadavky obľúbenej sexuálnej praktiky "handballing". Realistický dizajn tohto veľkého dilda je ideálny na prípravu na fisting. Vďaka dvom zdvihnutým prstom je toto dildo ideálne pre začiatočníkov, ktorí sa chcú pomaly približovať k intenzívnejším praktikám, ako je napríklad handballing.

    Vysokokvalitné, bezpečné a realistické

    Vysokokvalitné dildo vyrobené z PVC šetrného k telu, ktoré neobsahuje ftaláty, je mimoriadne pevné a odolné. Realistický dôraz na detaily zaručuje autentický zážitok a účinne vám pomáha postupne rozširovať vaše análne hranice. S dĺžkou 28 cm a priemerom 6,7 cm je toto dildo ideálnou voľbou pre každého, kto chce zlepšiť svoje fistingové zručnosti.

    Čo je to handballing?

    Handballing je špeciálna forma fistingpri ktorej sa ruka zasúva hlboko do konečníka alebo vagíny. Na rozdiel od klasického fisting handballingu sa zameriava na úplné zasunutie ruky vo forme päste s dôrazom na hlbší a intenzívnejší prienik. Vyžaduje si pokročilé znalosti a prípravu, a to tak psychickú, ako aj fyzickú, keďže análny otvor je maximálne rozťahovaný. Handballing si vyžaduje intenzívnu prípravu, dostatok lubrikantu a veľa trpezlivosti, aby sa zabezpečil príjemný a bezpečný zážitok.

    Odporúčané čistenie a starostlivosť

    Aby sa vibrátor udržal hygienický a v dobrom stave po dlhú dobu, odporúčame jednoduché, ale dôkladné čistenie. Po každom použití vibrátor opláchnite teplou vodou a jemným mydlom. VERYCLEAN Na obzvlášť dôkladné čistenie použite náš sprej, ktorý bol špeciálne vyvinutý na erotické hračky a vibrátory a zaručuje pocit hygienickej čistoty.

    Dokonalý lubrikant na vaše ručné hrátky

    Na dosiahnutie najlepšieho zážitku odporúčame náš Glory Hole Hybridný lubrikant, ktorý je vďaka svojej dlhotrvajúcej lubrikačnej schopnosti ideálny na intenzívne fistingové sedenia. Tento lubrikant kombinuje výhody lubrikantov na báze vody a silikónu, vďaka čomu je mimoriadne klzký a šetrný k pokožke - ideálny na hlboké a intenzívne prenikanie päste do análu.

    Ďalšie informácie:

    • Ručné dildo
    • Jednoduchý samopašný fisting!
    • Dĺžka: 28 cm (približne 11,02 palca)
    • Priemer: 6,7 cm (približne 2,64 palca)
    • Materiál: PVC šetrné k pokožke, bez ftalátov

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Happy

    Echt richtig gut. Sogar für Anfänger wie mich ist diese Hand sehr gut geeignet. Mit viel gleitgel und Geduld hat es gut geklappt

      Napíšte vlastnú recenziu

      Handballing Dildo - Na učenie fisting

      Handballing Dildo - Na učenie fisting

      S týmto dildom od MEO sa môžete dokonale pripraviť na takzvaný "handballing", špeciálny druh fistinghandballingu. Superrealistické dildo v tvare ruky s dvoma zdvihnutými prstami ponúka ideálnu príležitosť pripraviť si postupne análny otvor na penetráciu päsťou.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: