Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Realistické vibrátory

Newsletter

Blowjob Realistické dildo - Dildo 22 cm

Pripravte sa posunúť svoje schopnosti na vyššiu úroveň s naším realistickým dildom. Blowjob deepthroat Toto dildo možno používať nielen análne a vaginálne, ale je tiež ideálne na precvičovanie a . Toto dildo je stelesnením dokonalého penisu a vzruší vás v každom smere.

Viac informácií

3713/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    blowjob blowjob deepthroat

    Realistické dildo - Dildo 22 cm - Váš dokonalý tréningový partner pre , a análny sex Pripravte sa posunúť svoje schopnosti na vyššiu úroveň s naším realistickým dildom. Blowjob deepthroat Toto dildo možno používať nielen análne a vaginálne, ale je tiež ideálne na precvičovanie a .

    Toto dildo je stelesnením dokonalého penisu a vzruší vás v každom ohľade. Vďaka pôsobivo hrubému tvaru, vypuklému žalúdku a krásnym detailom, ako sú výrazné žily a hrubé semenníky, vyzerá toto dildo ako dokonalý penis.

    Či už ste začiatočník, alebo sa chcete zdokonaliť vo fajčení, toto dildo je vaším ideálnym tréningovým partnerom. Vďaka realistickému vzhľadu a autentickému pocitu (pôsobí ako skutočný penis) je toto dildo absolútnou nevyhnutnosťou pre váš tréning.

    Deepthroat Hrubý, bacuľatý žaluď a detailné žily poskytujú ultrarealistický pocit, ktorý vám pomôže zdokonaliť vašu techniku. A ak chcete prehĺtať ešte hlbšie, smerom , máme pre vás dokonalý tip: použite náš sprej EZ2SUCK. Tento sprej potláča prirodzený dávivý reflex, takže sa môžete plne sústrediť na svoj sexy tréning.

    Stačí niekoľko postrekov a ste pripravení na veľmi výnimočný zážitok z hlbokého hltania. Či už sami alebo s partnerom, tento vibrátor nesmierne zvýši vaše schopnosti a sebavedomie.

    Zdokonaľte svoje techniky fajčenia a hlbokého krku s touto ultrarealistickou hračkou a buďte pripravení prekvapiť svojho partnera svojimi novými schopnosťami. Zažite kombináciu neuveriteľného realizmu a účinného tréningu s týmto dokonale navrhnutým penisom.

    Kúpte si toto dildo a pripravte sa na najintenzívnejší a najrealistickejší tréning svojho života!Viac informácií:

    • blowjob deepthroat Realistické dildo - váš dokonalý tréningový partner na , a análny sex
    • Farba: farba kože
    • Priemer: 60 mm (približne 2,36 palca)
    • Dĺžka: 215 mm (približne 8,46 palca)
    • Vložiteľná dĺžka: 155 mm (približne 6,10 palca)
    • Hmotnosť: 720 gramov (približne 1,59 libry)
    • Materiál: Vysokokvalitný silikón
    • Lubrikant na análne/vaginálne použitie: Na ešte intenzívnejší a príjemnejší zážitok použite kvalitný lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo. Lubrikanty na vodnej báze sú šetrné k pokožke, ľahko sa zmývajú a sú kompatibilné so všetkými sexuálnymi hračkami. Aquameo zaisťuje, že vibrátor jemne a hladko vkĺzne do tela, aby ste si mohli užívať nekonečnú rozkoš bez prerušovania.
    • Ľahko sa čistí: Po divokom dobrodružstve je čistenie dilda jednoduché. VERYCLEAN Na dôkladné vyčistenie dilda stačí použiť teplú vodu a jemné mydlo alebo náš sprej.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Trainings-Dildo

    Der Trainings-Dildo mit realistischer Form ist perfekt, um das Blasen zu perfektionieren. Mit seiner lebensechten Größe und Textur ist er ideal für intensive Deep-Throat-Übungen. Einfach ideal, um daran zu lecken, ihn zu schlucken und die Technik zu verfeinern sowie die Ausdauer zu steigern. Ein absolutes Muss für alle, die ihre Skills auf das nächste Level bringen wollen!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Blowjob Realistické dildo - Dildo 22 cm

    Blowjob Realistické dildo - Dildo 22 cm

    Pripravte sa posunúť svoje schopnosti na vyššiu úroveň s naším realistickým dildom. Blowjob deepthroat Toto dildo možno používať nielen análne a vaginálne, ale je tiež ideálne na precvičovanie a . Toto dildo je stelesnením dokonalého penisu a vzruší vás v každom smere.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: