Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Rukávy na penis a kryty na penis

Newsletter

Kinky Black Dick - Obal na penis s nopkami

Tento návlek na penis s úžasne stimulujúcimi nopkami premení každý priemerný penis na čierne sexuálne monštrum. Ideálny na prežívanie temnej stránky vašich fantázií! Objavte, čo ďalšie ponúka tento čierny silikónový návlek na penis tu na MEO..

Viac informácií

3721/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento návlek na penis s úžasne stimulujúcimi nopkami premení každý priemerný penis na čierne sexuálne monštrum. Ideálny na prežívanie temnej stránky vašich fantázií!

    Objavte, čo všetko ešte tento čierny silikónový návlek na penis ponúka tu na MEO... Tento návlek na penis s hrubými nopkami je absolútnou vychytávkou pre každého, kto chce počas sexu zažiť niečo navyše - či už análneho alebo vaginálneho. Hrubé nopky masírujú každý bod vo vnútri vášho partnera, zintenzívňujú každý pohyb a zvyšujú pocit rozkoše.

    Každý prienik spôsobuje intenzívne mravčenie a vy budete cítiť, ako vy aj vaša partnerka doslova explodujete žiadostivosťou. Náš čierny návlek na penis je pružná silikónová erotická hračka, ktorá sa nasadí na penis a drží na mieste. Náš návlek na penis je k dispozícii v rôznych veľkostiach, tvaroch a textúrach a zaručuje, že sex sa stane niečím výnimočným pre oboch partnerov.

    Náš návlek na penis je niečo veľmi výnimočné!

    • Návlek na penis umožňuje intenzívnejší sex - či už análny alebo vaginálny. Návleky stimulujú intenzívnejšie a dosahujú viac erotogénnych zón, čo výrazne zvyšuje pôžitok. Každý prienik do análneho otvoru alebo vagíny je intenzívnejší a poskytuje mimoriadny pocit rozkoše pre oboch partnerov.
    • Nápaditý dizajn: Čierny návlek na penis je absolútnou pastvou pre oči! Pripomína divoký tvar zvieracieho penisu alebo tajomný penis mýtickej bytosti. Detailný dizajn a výrazné štruktúry poskytujú intenzívne vizuálne a fyzické potešenie.
    • Dlhšia výdrž pri sexe: Ďalšou veľkou výhodou návleku na penis je, že pomáha mužom dlhšie vydržať pri sexe. Hrubší materiál znižuje priamu stimuláciu penisu, čo vedie k neuveriteľne dobrému sexu, ktorý jednoducho trvá dlhšie!
    • Vysokokvalitný silikón: Návlek na penis je vyrobený z mäkkého, k telu šetrného silikónu a ponúka maximálne pohodlie a spoľahlivosť. Materiál je hypoalergénny, neobsahuje latex a ftaláty, takže sa môžete plne sústrediť na svoje potešenie.
    • Ideálne prispôsobenie: Čierny návlek na penis bezpečne a pevne sedí, pretože sa dokonale prispôsobí penisu a semenníkom používateľa. Pružné, ale stabilné uchytenie zaručuje, že návlek na penis sa počas penetrácie neposúva a vždy zostane na svojom mieste.
    • Jednoducho dômyselné: Vďaka pružnému silikónu sa návlek na penis ľahko nasadzuje a opäť vyzlieka. Prispôsobí sa rôznym veľkostiam penisu a ponúka pohodlné a pevné držanie.
    • Ľahko sa čistí: Po použití možno návlek na penis jednoducho vyčistiť teplou vodou a jemným mydlom. VERYCLEAN Na ešte dôkladnejšie čistenie odporúčame náš sprej.


    Ďalšie informácie:

    • Pokyny pre používateľov: návlek na penis s nopkami
    • Priliehavosť: flexibilný, prispôsobí sa rôznym veľkostiam penisu
    • Farba: čierna
    • Priemer: 30 mm
    • Dĺžka: 135 mm
    • Materiál: silikón
    • Použitie: Pre pevné a pohodlné uchytenie natiahnite návlek na penis a slučku okolo semenníkov. Vychutnajte si nápadité a intenzívne pocity, ktoré ponúka tento jedinečný doplnok.
    • Lubrikant na análne/vaginálne použitie: Na ešte intenzívnejší a príjemnejší zážitok použite kvalitný lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo. Lubrikanty na vodnej báze sú šetrné k pokožke, ľahko sa zmývajú a sú kompatibilné so všetkými sexuálnymi hračkami. Aquameo zabezpečí, že návlek na penis prenikne do konečníka alebo vagíny jemne a hladko - pre nekonečnú rozkoš bez prerušenia.
    • Jednoduché čistenie: Čistenie návleku na penis po použití je veľmi jednoduché. VERYCLEAN Na dôkladné vyčistenie návleku na penis stačí použiť teplú vodu a jemné mydlo alebo náš sprej.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Feels great

    It fit snug and made my girl cum so fast I was surprised. It feels real and comfortable to wear. Great value for the money. I recommend this product

      Napíšte vlastnú recenziu

      Kinky Black Dick - Obal na penis s nopkami

      Kinky Black Dick - Obal na penis s nopkami

      Tento návlek na penis s úžasne stimulujúcimi nopkami premení každý priemerný penis na čierne sexuálne monštrum. Ideálny na prežívanie temnej stránky vašich fantázií! Objavte, čo ďalšie ponúka tento čierny silikónový návlek na penis tu na MEO..

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      23 ostatné položky v rovnakej kategórii: