Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sexuálne hračky

Newsletter

Muži Edge Extra - Penis extender pre zväčšenie penisu

EdgeNadstavec na penis od spoločnosti Male je nadstavec na zväčšenie penisu, ktorý zväčšuje dĺžku aj obvod penisu prostredníctvom trakcie. Hneď ako sa pri používaní zariadenia budete cítiť pohodlne a tkanivo sa začne rozťahovať, postupne zvyšujte ťažnú silu zariadenia a počet hodín, počas ktorých budete nástavec na penis každý deň používať.

Viac informácií

3143/00

199,99 €


-30,00 €

169,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Penis extender od Male Edge je nástavec na zväčšenie penisu, ktorý zväčšuje dĺžku aj obvod penisu pomocou trakcie. Keď sa pri používaní zariadenia budete cítiť pohodlne a tkanivo sa začne rozťahovať, postupne zvýšite trakciu zariadenia a počet hodín, počas ktorých budete nástavec na penis používať každý deň.

     

    Ak hľadáte ďalšie doplnky, náš mužský Edge Extra je k dispozícii elegantné zeleno-čierne puzdro a praktická cestovná taška, aby ste mohli svoj tréningový program vykonávať kedykoľvek a kdekoľvek.

     

    Prístroj Male Edge Extra je náš najpredávanejší nadstavec na penis. Dodáva sa s väčším množstvom príslušenstva ako naša menšia základná verzia. Cestovná taška vám umožní pokračovať v programe aj počas cestovania

     

    Rozsah dodávok prístroja Male Edge Extra obsahuje:

     

    • Edge 1 kus - mužský nadstavec na penis
    • 1 kus - pravítko/meradlo
    • 1 kus - mužský Edge Škatuľka na výrobok
    • 1 kus - mužský Edge Cestovná taška
    • 1 ks - oficiálna mužská taška Edge Program (brožúra)
    • 3 ks - Muži Edge Gumené popruhy
    • 1 ks - Ochranná podložka

     

    Ak hľadáte ďalšie príslušenstvo, naše mužské Edge Pro by mohol byť pre vás tým pravým zväčšovačom penisu.

     

    Ako používam Male Edge Penis extender?

     

    Nasaďte nadstavec na penis na nevztýčený penis a pohodlne utiahnite gumové slučky. Je bezbolestný a pohodlný na nosenie v stoji, pri chôdzi aj v sede, dokonca aj diskrétne pod voľným oblečením. Podrobný návod na používanie nástavca Male Edge vám ponúka aj online prístup k podrobnému vysvetľujúcemu videu. Ak máte špecifické otázky, môžete sa zaregistrovať aj na fóre a získať špecializované poradenstvo.

    Fungujú predlžovače penisu? Áno, fungujú!

     

    Male Edge používa metódu ťahu penisu (natiahnutie penisu), ktorá je najprirodzenejšou metódou na zväčšenie penisu. Ako však funguje trakcia penisu? Rovnomerným naťahovaním penisu sa v priebehu času bunky tkaniva delia a množia - proces sa nazýva "cytokinéza" -, čo vedie k trvalému zväčšeniu dĺžky a obvodu penisu. Áno - účinky mužského Edge sú TRVALÉ! Techniku zväčšovania penisu, ktorú používa predlžovač penisu, možno vykonávať diskrétne doma, takže o zámere predĺžiť penis nemusí nikto vedieť.

    Tréningový plán na natiahnutie penisu:

     

    Náš šesťtýždňový "Plán pomalého rozbehu" je ideálny tréningový program pre začínajúcich používateľov, aby si zvykli na zariadenie Male Edge a metódu naťahovania penisu. Tréningový program Male Edge tréningový program poskytuje telu čas na to, aby si zvyklo na rozťahovač penisu tým, že spočiatku aplikuje len malú trakciu a zariadenie používa krátky čas.

     

    Ťahová sila a dĺžka používania sa potom z týždňa na týždeň postupne zvyšujú. Počiatočný plán je určený ako návod - ak máte pocit, že môžete postupovať rýchlejšie, ako je uvedené, nie je to problém, pretože výrobok je v každom prípade veľmi bezpečný na používanie. Po dosiahnutí požadovaných výsledkov možno program zväčšovania penisu jednoducho pozastaviť, pretože výsledky sú trvalé bez potreby ďalšieho tréningu.

    Výhody zväčšenia penisu:

     

    Vaše telo je pravdepodobne rovnako dokonalé, ako je. Prečo si však nepridať trochu viac veľkosti a tešiť sa z väčšieho penisu? Veríme, že zväčšenie penisu prostredníctvom Male Edge povedie k zvýšeniu vášho sebavedomia, lepšiemu sexuálnemu životu, a tým aj k vyššej kvalite života. Zväčšenie penisu je pre nás len ďalším spôsobom, ako si udržať zdravé telo, rovnako ako chodenie do posilňovne alebo zdravé stravovanie. Začnite teda svoju cestu za väčším penisom ešte dnes. Muž Edge Penis extender je originálna a najlepšia metóda na zväčšenie penisu. Mužský Edge je hrdý na to, že už viac ako 20 rokov vyrába najlepšie predlžovače penisu a môže sa pochváliť viac ako pol miliónom spokojných používateľov na celom svete.

     

    • Trvalé zväčšenie penisu
    • Silnejšia/dlhšia erekcia
    • Môže pomôcť pri predčasnej ejakulácii
    • Narovnanie zakrivenia penisu (Peyronieho choroba)
    • Mužský Edge nemá žiadne vedľajšie účinky v medicínskom zmysle.

    Ako funguje nástavec na penis? Čo je to nástavec na penis?

     

    Rozťahovač penisu je zariadenie, ktoré sa nosí na penise a mierne rozťahuje tkanivo niekoľko hodín denne. Keď sa pri používaní zariadenia cítite pohodlne a tkanivo sa začne rozťahovať, postupne zvyšujete ťah zariadenia a počet hodín, počas ktorých zariadenie denne používate. Rozťahovač penisu od spoločnosti Male Edge je zariadenie na zväčšenie penisu, ktoré využíva trakciu na zväčšenie dĺžky aj obvodu penisu. Predlžovače penisu sú najobľúbenejšou metódou na trvalé zväčšenie penisu. Okrem drahej operácie na špecializovanej klinike je nástavec na penis jedinou metódou, ktorá lekársky preukázateľne vedie k dlhšiemu a hrubšiemu penisu. Na rozdiel od chirurgického zväčšenia penisu zariadenia, ktoré na zväčšenie penisu používajú trakciu, nenesú žiadne vážne riziká. Metóda sa dá pohodlne a diskrétne vykonávať doma, pri správnom používaní je bezpečná a predstavuje prirodzený spôsob zväčšenia penisu. Mužský Edge Penis extender môže pomôcť aj pri korekcii zakrivenia penisu.

    Ako často by sa mal nástavec na penis používať?

     

    Mnohí muži si myslia, že ak budú nadstavec na penis používať dlhšie, ako sa odporúča, dosiahnu rýchlejšie výsledky. Nie je to však najúčinnejší spôsob, ako dosiahnuť rýchlejšie zväčšenie penisu. Predlžovače penisu sú navrhnuté tak, aby zväčšovali dĺžku a hrúbku penisu počas dlhšieho obdobia, pretože ide o prirodzený proces. Ak sa mužský Edge Zariadenie používa odporúčaný počet hodín každý deň počas niekoľkých mesiacov, penis sa výrazne zväčší. Je však dôležité si uvedomiť, že telo každého muža je iné. Niektorí muži uvidia prvé výsledky už po niekoľkých mesiacoch, zatiaľ čo u iných to môže trvať až šesť mesiacov. Ak sa však program bude dodržiavať vytrvalo a odhodlane a zariadenie sa bude používať správnym spôsobom každý deň, garantujeme vám, že uvidíte výrazné výsledky pri zväčšovaní penisu.

     

    Viac informácií:

     

    • Muži Edge Rozšírenie penisu na zväčšenie penisu
    • Mužský Edge Penis extender môžete nosiť diskrétne a pohodlne počas dňa pod voľným oblečením alebo v noci. Mužský Edge Penis extender roztiahne penisový hriadeľ a umožní vám voľne nastaviť silu ťahu. Tento ťahavý pohyb stimuluje delenie buniek v tkanive, čo podporuje rast tkaniva, vďaka čomu je penis časom dlhší a hrubší.
    • Na zlepšenie erekcie: Na dosiahnutie dlhšej a tvrdšej erekcie.
    • Vhodné pre penisy od 4 do 24 cm
    • Materiál: POM
    • Priemer: 2,0 - 3,5 cm

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Great product

    Works great went from 8 3/4 to 10 1/2 I also use a pump and milking techniques everyday

      Napíšte vlastnú recenziu

      Muži Edge Extra - Penis extender pre zväčšenie penisu

      Muži Edge Extra - Penis extender pre zväčšenie penisu

      EdgeNadstavec na penis od spoločnosti Male je nadstavec na zväčšenie penisu, ktorý zväčšuje dĺžku aj obvod penisu prostredníctvom trakcie. Hneď ako sa pri používaní zariadenia budete cítiť pohodlne a tkanivo sa začne rozťahovať, postupne zvyšujte ťažnú silu zariadenia a počet hodín, počas ktorých budete nástavec na penis každý deň používať.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: