Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sheets of San Francisco

Newsletter

Sheets of San Francisco - Nepremokavé prestieradlo - čierne

Príjemne mäkké, ľahko udržiavateľné a odolné voči opotrebovaniu! Sheets of San Francisco S nepremokavými čiernymi posteľnými obliečkami z , zostane posteľ chránená aj počas intenzívneho sexu. Vďaka dokonalému prispôsobeniu a necitlivému povrchu odpudzujúcemu tekutiny sa môžete zabávať bez obáv zo škvŕn na posteľnej bielizni alebo matraci.

Viac informácií

249,99 €


-50,00 €

199,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Príjemne mäkké, ľahko udržiavateľné a odolné voči opotrebovaniu! Sheets of San Francisco S nepremokavými čiernymi posteľnými obliečkami z , zostane posteľ chránená aj počas intenzívneho sexu. Vďaka dokonalému prispôsobeniu a necitlivému povrchu odpudzujúcemu tekutiny sa môžete zabávať bez obáv zo škvŕn na posteľnej bielizni alebo matraci. A čo je najlepšie: po sexe sa priliehavé prestieradlo postará o uvoľnené pohodlie pri spánku.

    .

    Luxusná, nepremokavá posteľná bielizeň na vášnivé noci

    Sheets of San Francisco znamená luxusnú, nepremokavú posteľnú bielizeň, ktorá bola špeciálne vyvinutá na intenzívne a vášnivé noci. Vysokokvalitná posteľná bielizeň z je nielen odolná voči tekutinám, ale aj mimoriadne odolná a ľahko sa udržiava. Vďaka špeciálnej technológii "Fluidproof" zostane bezpečne a pevne na svojom mieste bez šmýkania aj počas tých najdivokejších dobrodružstiev. Či už počas sexu alebo vzrušujúceho sedenia, posteľná bielizeň z ponúka dokonalú ochranu vašej postele a nábytku. Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco

    Obliečky San Francisco: Príjemne mäkké, ľahko udržiavateľné a odolné

    Sheets of San Francisco Vďaka svojmu priedušnému povrchu sú obliečky na vankúše a prestieradlá z príjemne mäkké na pokožke a spoľahlivo odpudzujú tekutiny. Sheets of San Francisco Vynikajúce spracovanie zaručuje dlhú životnosť a robí z posteľnej bielizne from ideálnu voľbu pre každého, kto si cení funkčnosť a štýl.

    Rôzne veľkosti, vzory a farby

    Sheets of San Francisco Dlhoročne etablovaná spoločnosť ponúka exkluzívny výber nepremokavej posteľnej bielizne v rôznych vzoroch, ktoré sú dokonale prispôsobené individuálnym potrebám. Sheets of San Francisco Či už ide o posteľné prestieradlo, prestieradlo alebo obliečku na vankúš, zaručuje maximálnu ochranu a pohodlie. Vo farbách čierna (elegantná), červená (zmyselná) a biela (klasická) sa vysokokvalitná posteľná bielizeň štýlovo začlení do každej spálne a z každej noci urobí nezabudnuteľný zážitok. Sheets of San Francisco Po použití možno posteľnú bielizeň z jednoducho vyprať v práčke a je rýchlo pripravená na ďalšie použitie!

    Posteľná bielizeň San Francisco: kvalita, ktorá zaujme

    Sheets of San Francisco Výnimočná kvalita posteľnej bielizne from je funkčná a zároveň estetická. Ideálne na intenzívny sex bez obáv zo škvŕn na posteľnej bielizni - obliečky na vankúš aj prestieradlá sú odolné a príjemne mäkké na pokožku.

    Dostupné veľkosti prestieradiel a obliečok na vankúš

    Veľké prestieradlo má rozmery 2130 x 2400 mm a ponúka dostatok priestoru na úplné zakrytie postele. Priliehavé prestieradlá sú k dispozícii v týchto rozmeroch: jednolôžko 900 x 1900 mm, manželská posteľ vo Veľkej Británii 1400 x 1900 mm, kráľovská posteľ vo Veľkej Británii 1500 x 2000 mm, super kráľovská posteľ 1800 x 2000 mm, jednolôžko v EÚ 900 x 2000 mm, manželská posteľ v EÚ 1400 x 2000 mm, kráľovská posteľ v EÚ 1600 x 2000 mm. Obliečky na vankúše sú k dispozícii v týchto rozmeroch: Standard 700 x 450 mm, King 850 x 450 mm, Continental Square 650 x 650 mm a Large Square 800 x 800 mm. Sheets of San Francisco Vložené prestieradlá z sú vhodné pre matrace s výškou do 25 cm.

    Vyrobené vo Veľkej Británii

    Sheets of San Francisco Jednou z výnimočných vlastností spoločnosti je jej záväzok vyrábať posteľnú bielizeň na miestnej úrovni. Výrobca vyrába priamo vo Veľkej Británii pre európsky a domáci trh. Toto vedomé rozhodnutie nielenže zabezpečuje pracovné miesta v regióne, ale zaručuje aj vysokú kvalitu a rýchle dodacie lehoty.

    Pokyny na pranie posteľnej bielizne od Sheets of San Francisco

    Posteľná bielizeň by sa mala prať pri maximálnej teplote 40 °C na šetrný cyklus. Odporúča sa prať posteľnú bielizeň vo vrecku na bielizeň, aby sa minimalizovalo odieranie a možné poškodenie spôsobené trením o iné textílie. Nemali by sa používať zmäkčovadlá tkanín, pretože môžu zhoršiť vodoodpudivé vlastnosti materiálu. Po vypraní by sa posteľná bielizeň nemala sušiť v bubnovej sušičke. Namiesto toho sa odporúča sušiť ju na vzduchu, ideálne bez priameho slnečného žiarenia.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Très utile

    Utile et esthétique, je recommande.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Überdurchschnittliche Qualität

    Das sexy Laken hat eine überraschend gute Qualität -- fühlt sich fest und schwer an, wobei eine Seite glatt und die andere leicht angerauht ist. Die Abmessungen sind auch großzügig bemessen -- insgesamt sind wir mehr als positiv überrascht.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ein Gefühl wie zwischen Latex und Satin

    Ein super angenehmes Gefühl wie wenn man auf einer Mischung zwischen Latex und Satin liegt.
    Bleibt auch bei der wildesten und nassesten Spielen wasserdicht. Perfekt für heißen schmutzigen Sex im Bett ohne großes reinigungsdrama danach.
    Ein Musst have

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Facilement lavable

    Facilement lavable, il passe dans la machine à laver à 40°. Attention, il ne faut surtout pas le repasser ou réaliser un nettoyage à sec !

    Et si nous jouons avec quelques liquides ?

    Jules et moi aimons le latex. Mais ces draps en latex ont un coût ! Le drap Sheets of San Francisco est un moyen de s'en approcher à plus petit prix.

    Nous l'avons installé sur notre lit, bien qu'il peut être utilisé sur bien d'autres endroits, tel que le canapé, le sol, etc. La texture est très agréable. Un peu froide lorsqu'on s'allonge dessus mais adopte vite la température du corps. Il ne glisse pas, ne colle pas.

    Et c'est parti pour des jeux sensuels. Plus besoin d'avoir peur pour ses draps ou son matelas. Gel massant, cire, lubrifiant, éjaculation féminine... Pas de soucis de tâches avec ce drap !
    Une fois les coquineries terminées, un coup de lingue humide ou un passage en machine en lavé et le drap est prêt pour un nouveau moment coquin !

    Conclusion sur le mdrap Funsheet Plus

    Si tu aimes les jeux coquins qui ont tendance à être salissant, ce drap est fait pour toi ! Un tissu de qualité, un nettoyage facile et rapide ! De qui s'adapter à tout tes jeux érotiques !

    Read full review: http://mondesensuel.fr/drap-funsheet-plus-meo/

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Qualité Parfaite

    C'est le 1er article que j'achète de la gamme Sheets of San Francisco et je n'en suis pas déçue!
    Le drap est doux avant et après lavage. La matière est légèrement élastique ce qui permet de mettre le drap correctement et facilement.

    • 6 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Preisleistungverhältnis TOP

    Ich bin extrem positiv überrascht, wie schön weich sich das Spannbettlaken anfühlt und wie gut das Laken von MEO die Wäsche überstanden haben. Die Passform ist auch perfekt - selbst nach Wäsche und Trockner.

    • 4 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Auf alle Fälle eine Empfehlung

    Sehr schnelle Lieferung und das Spannbettlaken ist so wie beschrieben und passt perfekt. Bestelle ich gerne wieder...wenn erneuter Bedarf ist - oder eventuell mal eine andere Farbe.

    • 3 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Sheets of San Francisco - Nepremokavé prestieradlo - čierne

    Sheets of San Francisco - Nepremokavé prestieradlo - čierne

    Príjemne mäkké, ľahko udržiavateľné a odolné voči opotrebovaniu! Sheets of San Francisco S nepremokavými čiernymi posteľnými obliečkami z , zostane posteľ chránená aj počas intenzívneho sexu. Vďaka dokonalému prispôsobeniu a necitlivému povrchu odpudzujúcemu tekutiny sa môžete zabávať bez obáv zo škvŕn na posteľnej bielizni alebo matraci.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    11 ostatné položky v rovnakej kategórii: