Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sheets of San Francisco

Newsletter

Sheets of San Francisco - Nepremokavé prestieradlo - červené

Červená, príjemne mäkká, ľahko udržiavateľná a odolná! Sheets of San Francisco S nepremokavými červenými posteľnými obliečkami z , zostane posteľ chránená aj počas intenzívneho sexu. Vďaka dokonalému prispôsobeniu a necitlivému povrchu odpudzujúcemu tekutiny sa môžete zabávať bez obáv zo škvŕn na posteľnej bielizni alebo matraci.

Viac informácií

249,99 €


-50,00 €

199,99 €

plus náklady na dopravu

Dodacia lehota približne 0 dní

Viac informácií

Červená, príjemne mäkká, ľahko udržiavateľná a odolná! Sheets of San Francisco S nepremokavými červenými posteľnými obliečkami z , zostane posteľ chránená aj počas intenzívneho sexu. Vďaka dokonalému prispôsobeniu a necitlivému povrchu odpudzujúcemu tekutiny sa môžete zabávať bez obáv zo škvŕn na posteľnej bielizni alebo matraci. A čo je najlepšie: po sexe sa priliehavé prestieradlo postará o uvoľnené pohodlie pri spánku.

.

Luxusná, nepremokavá posteľná bielizeň na vášnivé noci

Sheets of San Francisco znamená luxusnú, nepremokavú posteľnú bielizeň, ktorá bola špeciálne vyvinutá na intenzívne a vášnivé noci. Vysokokvalitná posteľná bielizeň z je nielen odolná voči tekutinám, ale aj mimoriadne odolná a ľahko sa udržiava. Vďaka špeciálnej technológii "Fluidproof" zostane bezpečne a pevne na svojom mieste bez šmýkania aj počas tých najdivokejších dobrodružstiev. Či už počas sexu alebo vzrušujúceho sedenia, posteľná bielizeň z ponúka dokonalú ochranu vašej postele a nábytku. Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco

Obliečky San Francisco: Príjemne mäkké, ľahko udržiavateľné a odolné

Sheets of San Francisco Vďaka svojmu priedušnému povrchu sú obliečky na vankúše a prestieradlá z príjemne mäkké na pokožke a spoľahlivo odpudzujú tekutiny. Sheets of San Francisco Vynikajúce spracovanie zaručuje dlhú životnosť a robí z posteľnej bielizne from ideálnu voľbu pre každého, kto si cení funkčnosť a štýl.

Rôzne veľkosti, vzory a farby

Sheets of San Francisco Dlhoročne etablovaná spoločnosť ponúka exkluzívny výber nepremokavej posteľnej bielizne v rôznych vzoroch, ktoré sú dokonale prispôsobené individuálnym potrebám. Sheets of San Francisco Či už ide o posteľné prestieradlo, prestieradlo alebo obliečku na vankúš, zaručuje maximálnu ochranu a pohodlie. Vo farbách čierna (elegantná), červená (zmyselná) a biela (klasická) sa vysokokvalitná posteľná bielizeň štýlovo začlení do každej spálne a z každej noci urobí nezabudnuteľný zážitok. Sheets of San Francisco Po použití možno posteľnú bielizeň z jednoducho vyprať v práčke a je rýchlo pripravená na ďalšie použitie!

Posteľná bielizeň San Francisco: kvalita, ktorá zaujme

Sheets of San Francisco Výnimočná kvalita posteľnej bielizne from je funkčná a zároveň estetická. Ideálne na intenzívny sex bez obáv zo škvŕn na posteľnej bielizni - obliečky na vankúš aj prestieradlá sú odolné a príjemne mäkké na pokožku.

Dostupné veľkosti prestieradiel a obliečok na vankúš

Veľké prestieradlo má rozmery 2130 x 2400 mm a ponúka dostatok priestoru na úplné zakrytie postele. Priliehavé prestieradlá sú k dispozícii v týchto rozmeroch: jednolôžko 900 x 1900 mm, manželská posteľ vo Veľkej Británii 1400 x 1900 mm, kráľovská posteľ vo Veľkej Británii 1500 x 2000 mm, super kráľovská posteľ 1800 x 2000 mm, jednolôžko v EÚ 900 x 2000 mm, manželská posteľ v EÚ 1400 x 2000 mm, kráľovská posteľ v EÚ 1600 x 2000 mm. Obliečky na vankúše sú k dispozícii v týchto rozmeroch: Standard 700 x 450 mm, King 850 x 450 mm, Continental Square 650 x 650 mm a Large Square 800 x 800 mm. Sheets of San Francisco Vložené prestieradlá z sú vhodné pre matrace s výškou do 25 cm.

Vyrobené vo Veľkej Británii

Sheets of San Francisco Jednou z výnimočných vlastností spoločnosti je jej záväzok vyrábať posteľnú bielizeň na miestnej úrovni. Výrobca vyrába priamo vo Veľkej Británii pre európsky a domáci trh. Toto vedomé rozhodnutie nielenže zabezpečuje pracovné miesta v regióne, ale zaručuje aj vysokú kvalitu a rýchle dodacie lehoty.

Pokyny na pranie posteľnej bielizne od Sheets of San Francisco

Posteľná bielizeň by sa mala prať pri maximálnej teplote 40 °C na šetrný cyklus. Odporúča sa prať posteľnú bielizeň vo vrecku na bielizeň, aby sa minimalizovalo odieranie a možné poškodenie spôsobené trením o iné textílie. Nemali by sa používať zmäkčovadlá tkanín, pretože môžu zhoršiť vodoodpudivé vlastnosti materiálu. Po vypraní by sa posteľná bielizeň nemala sušiť v bubnovej sušičke. Namiesto toho sa odporúča sušiť ju na vzduchu, ideálne bez priameho slnečného žiarenia.

Ďalšie informácie:

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Sheets of San Francisco - Nepremokavé prestieradlo - červené

Sheets of San Francisco - Nepremokavé prestieradlo - červené

Červená, príjemne mäkká, ľahko udržiavateľná a odolná! Sheets of San Francisco S nepremokavými červenými posteľnými obliečkami z , zostane posteľ chránená aj počas intenzívneho sexu. Vďaka dokonalému prispôsobeniu a necitlivému povrchu odpudzujúcemu tekutiny sa môžete zabávať bez obáv zo škvŕn na posteľnej bielizni alebo matraci.

Napíšte vlastnú recenziu

11 ostatné položky v rovnakej kategórii: