Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sklenené vibrátory

Newsletter

Satisfyer Double Crystal - sklenené dildo

Či už ide o masáž prostaty, vaginálnu alebo análnu stimuláciu - vďaka ergonomickému tvaru sa sklenené dildo Satisfyer Double Crystal dokonale prispôsobí vašim potrebám a zaistí rozmanité a intenzívne zážitky.

Viac informácií

10040/00

49,99 €


-20,00 €

29,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Satisfyer Double Crystal - luxusné sklenené dildo pre všestrannú stimuláciu

    Satisfyer Double Crystal je viac než len sklenené dildo - je stelesnením elegancie, všestrannosti a vysokokvalitného dizajnu. Sklenené dildo Satisfyer Double Crystal je vyrobené z robustného borosilikátového skla odolného proti rozbitiu a ponúka výnimočne hladký a klzký povrch, ktorý je príjemný na pokožku. Či už ide o masáž prostaty, vaginálnu alebo análnu stimuláciu - vďaka ergonomickému tvaru sa Satisfyer Double Crystal dokonale prispôsobí vašim potrebám a zabezpečí rozmanité a intenzívne zážitky.

    Dve strany pre dvojnásobné potešenie - hladká a textúrovaná

    Zažite dvojnásobnú stimuláciu so Satisfyer Double Crystal. Jedna strana je hladká a zabezpečuje jemné kĺzanie, zatiaľ čo druhá, textúrovaná strana poskytuje intenzívne pocity pri každom vstupe a výstupe z análneho kanála. Či už si vyberiete hladkú alebo textúrovanú stranu, obe verzie majú za cieľ stimulovať vaše horúce miesta a poskytnúť vám fantastické orgazmy.

    Všestranné použitie - na vaginálnu a análnu stimuláciu

    Satisfyer Double Crystal je nielen vizuálnou ozdobou, ale aj funkčne všestranný. Vďaka praktickej rukoväti máte sklenený vibrátor vždy plne pod kontrolou. Vďaka tomu je Satisfyer Double Crystal ideálny na vaginálnu a análnu stimuláciu a umožňuje vám dokonale manévrovať so skleneným dildom počas sólových sedení.

    Masáž prostaty s dildom Satisfyer Double Crystal

    Vďaka anatomicky navrhnutému tvaru je Satisfyer Double Crystal ideálny aj na cielenú masáž prostaty. Jemné zakrivenie skleneného dilda umožňuje cielenú stimuláciu bodu P a zaručuje dychberúce orgazmy prostaty. Jedna strana vibrátora Satisfyer Double Crystal slúži ako praktická rukoväť, aby ste mali počas masáže prostaty plnú kontrolu a mohli presne ovládať stimuláciu. Či už ste začiatočník alebo pokročilý používateľ, s týmto skleneným dildom ľahko dosiahnete horúce body, vďaka ktorým sa masáž prostaty stane nezabudnuteľným zážitkom.

    Teplotné hry so Satisfyer Double Crystal

    Satisfyer Double Crystal je vyrobený z borosilikátového skla, je mimoriadne odolný voči vysokým teplotám a je ideálny na vzrušujúce teplotné hry. Zahrejte vibrátor v teplej vode alebo ho ochlaďte v chladničke, aby ste svoj zážitok posunuli na vyššiu úroveň. Tieto zmeny teploty poskytujú špeciálnu stimuláciu a z každého použitia robia nezabudnuteľný okamih.

    Jednoduché čistenie a starostlivosť

    Satisfyer Double Crystal by sa mal čistiť po každom použití. VERYCLEAN Jednoducho ho opláchnite pod vlažnou vodou a na zabezpečenie optimálnej hygieny použite jemný čistiaci prostriedok alebo špeciálny čistiaci prostriedok na hračky, napr. Borosilikátové sklo je mimoriadne hygienické a odolné, vďaka čomu je tento sklenený vibrátor sexuálnou hračkou s dlhou životnosťou. Používajte lubrikant na vodnej báze, ako je napríklad FuckBuddy alebo hybridný lubrikantGlory Hole od spoločnosti MEO pre ešte hladšie potešenie.

    Prečo si vybrať Satisfyer Double Crystal?


    Satisfyer - inovácia sa stretáva s dizajnom:

    Značka Satisfyer je symbolom najvyššej kvality a najmodernejšieho dizajnu. Satisfyer, známy svojou inovatívnou technológiou tlakovej vlny, obohacuje milostný život miliónov ľudí na celom svete. Satisfyer Double Crystal je ďalším príkladom dokonalej kombinácie funkčnosti a estetiky. Robustná, elegantná a všestranná - táto hračka posunie vašu stimuláciu na novú úroveň.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super

    dildo: gute Handhabung, sehr gute Qualität, gilt für die glatte Hälfte ebenso wie für die geriffelte.

      Hodnotenie 

      Glasdildo

      Hatte noch nie einen aus Glas. Echt edel!!!
      Bin froh das ich ihn gekauft habe, besser geht nicht

        Napíšte vlastnú recenziu

        Satisfyer Double Crystal - sklenené dildo

        Satisfyer Double Crystal - sklenené dildo

        Či už ide o masáž prostaty, vaginálnu alebo análnu stimuláciu - vďaka ergonomickému tvaru sa sklenené dildo Satisfyer Double Crystal dokonale prispôsobí vašim potrebám a zaistí rozmanité a intenzívne zážitky.

        Napíšte vlastnú recenziu

        8 ostatné položky v rovnakej kategórii: