Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Spandexové masky

Newsletter

Fetish maska - Incognito - Svetlo


Vychutnajte si absolútnu anonymitu počas sexu s našou čiernou fetiš maskou vyrobenou z kvalitného jednovrstvového spandexu. Táto fetiš maska vám ponúka dokonalé prispôsobenie a absolútnu anonymitu, pretože vás nikto nemôže spoznať. Maska má otvory na ústa a oči.

Viac informácií

6619/00

34,99 €


-10,00 €

24,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Fetish maska - Prémiová čierna spandexová maska - Fetish maska z vysokokvalitného spandexu - s otvorom na oči a ústa

    Vychutnajte si úplnú anonymitu počas sexu s našou čiernou fetiš maskou z kvalitného jednovrstvového spandexu. Táto fetiš maska vám ponúka dokonalé prispôsobenie a absolútnu anonymitu, pretože vás nikto nemôže spoznať. Na rozdiel od bežných fetiš masiek je táto maska vybavená vysokokvalitným, ručne vyrábaným prémiovým spandexom, ktorý je mimoriadne pohodlný na nosenie - ideálny pre každého, kto hľadá ľahšiu alternatívu k dvojvrstvovej verzii našej spandexovej masky.

    Čím je táto spandexová maska na fetiš taká výnimočná?

    Pohodlie pri nosení tejto mäkkej spandexovej fetiš masky s otvorom na oči a ústa je nesporné nielen v profesionálnom svete BDSM, ale ocenia ho aj začiatočníci. Zvláštnosťou tejto fetiš masky je, že zaručuje absolútnu anonymitu počas BDSM sedenia alebo pri sexe, a to aj v tejto ľahšej, jednovrstvovej verzii. Kvalitný spandexový materiál je priliehavý a úplne zakrýva črty tváre, takže sa môžete ponoriť do tajomnej úlohy. Otvory pre oči a ústa vám umožňujú voľne komunikovať a dýchať bez straty anonymity, vďaka čomu je táto maska ideálna na BDSM sedenia a iné erotické dobrodružstvá. S touto fetiš maskou sa môžete naplno oddávať svojim fantáziám.

    Perfektne sedí a poskytuje vysoký komfort pri nosení:

    Ak sú pre vás latexové masky príliš tesné, oceníte ľahkosť a priedušnosť našej spandexovej fetiš masky. Spandexové vlákno je veľmi pružné a absolútne priedušné, vďaka čomu sú naše masky také pohodlné na nosenie. Táto maska má otvory na oči a ústa, takže je ideálna na všetky druhy fantázií. Ak chcete počas sexu skĺznuť do pasívnej úlohy, môžete použiť niektorú z našich masiek na oči alebo gag. Vašej fantázii sa medze nekladú.

    Priedušná a bezpečná: dokonalá fetiš maska na intenzívne BDSM zážitky!

    Naša ručne vyrobená fetiš maska z jednovrstvového spandexu ponúka vysokú úroveň pohodlia a vynikajúce spracovanie. Ľahký, priedušný materiál je príjemný na pokožku, takže masku možno pohodlne nosiť dlhý čas. Vďaka vláknu prepúšťajúcemu vzduch nehrozí riziko dýchavičnosti ani paniky - čo ocenia najmä začiatočníci BDSM.

    Fetish maska od MEO - kvalitná a jednoduchá na údržbu:

    Diskrétne lesklý materiál sa dokonale prispôsobí kontúram hlavy, takže maska fetiš vždy perfektne sedí. Vysokokvalitný spandexový materiál je mimoriadne rozmerovo stabilný, takže maska si zachováva svoj tvar aj po častom nosení a nevyťahuje sa. Masku fetiš možno ľahko vyčistiť v práčke (pri 30° na programe ručného prania).

    Rozmanitosť a kvalita od MEO:

    MEO znamená vysokú kvalitu, čo platí aj pre naše spandexové fetiš masky. Ponúkame veľký výber fetiš masiek v rôznych vzoroch a farbách, takže si môžete nájsť presne takú fetiš masku, ktorá vyhovuje vašim preferenciám. Či už hľadáte klasickú čiernu masku, alebo dávate prednosť netradičnej verzii - v MEO nájdete dokonalú fetiš masku podľa svojich potrieb.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Not comfortable

    Cagoule assez petite et plutôt désagréable à porter. Tissu respirant et assez sexy au toucher. Mais sinon, service Meo impeccable !

      Hodnotenie 

      Very good

      Great material, very comfortable. A no brainer!

        Hodnotenie 

        Parfait

        Merci pour ce prix défiant toute concurrence ! Efficace et légère, à conseiller

        • 3 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Man schwitzt nicht unter diese Maske, wie zBsp bei Latex oder Le

        Wie immer bei Meo-Team ganz tolle Qualität. Sitz der Maske ist gut. Angenehm zu tragen und man schwitzt nicht unter diese Maske, wie zBsp bei Latex oder Leder.

        • 3 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Great hood to start with

        Perfect weight, not too heavy or too light!
        Great hood to start with, and feel good about your purchase.. great, easy wash, and perfect fit!
        Enjoy!

        • 1 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        perfect for my xtube videos

        It works where you do not want your identity to show,like on a xtube video.

        • 1 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Angsteinflößender Hingucker bei Rollenspielen

        Sitzt angenehm eng an und ist ein angsteinflößender Hingucker bei Rollenspielen. Wirklich schöne Verarbeitung. Die Spandex-Haube trägt sich sehr angenehm und fühlt sich gut auf der Haut an.

        • 1 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        It's very easy to put on.

        My Master and I bought this for him to use on me. Delivery was swift, as always! It's very soft and stretchy material, doesn't irritate the face at all and it's very comfortable to wear. We use it with a blindfold underneath as I like to be totally blind, and he's going to try putting earphones on me so I can't hear what he's going to do to me next! It's also perfect to use with a ball gag so my master can shut me up when he wants and use my mouth when he wants. I highly recommend this product to anyone who wants to take bondage/sensory play to the next level.

        • 2 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Adaptable à toutes les têtes

        Correspond bien au descriptif. Le produit vaut son prix de vente.En résumé, une masque pour pas chère adaptable à toutes les têtes.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Has such a great feel to the material.

        Has such a great feel to the material. If you or your partner is wearing it, you'll love it! Looks incredible on a woman or a man, and perfect for bondage play

        • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Fetish maska - Incognito - Svetlo

        Fetish maska - Incognito - Svetlo


        Vychutnajte si absolútnu anonymitu počas sexu s našou čiernou fetiš maskou vyrobenou z kvalitného jednovrstvového spandexu. Táto fetiš maska vám ponúka dokonalé prispôsobenie a absolútnu anonymitu, pretože vás nikto nemôže spoznať. Maska má otvory na ústa a oči.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        17 ostatné položky v rovnakej kategórii: