Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Spandexové masky

Newsletter

Fetish maska - Incognito - blowjob - Ultimate

Ponorte sa do vzrušujúcej hry na anonymitu s našou čiernou fetiš maskou z dvojvrstvového spandexu, ktorá bola špeciálne vyvinutá na anonymný orálny sex a nemravné hranie rolí. Táto exkluzívna fetiš maska úplne zakryje vašu hlavu, zatiaľ čo vaše ústa zostanú doširoka otvorené pre vášnivé dobrodružstvá.

Viac informácií

6623/00

39,99 €


-10,00 €

29,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Fetish maska - Incognito blowjob

    Čierna fetiš maska na orálny sex - dvojvrstvová spandexová maska s otvorom na ústa

    Ponorte sa do vzrušujúcej hry na anonymitu s našou čiernou dvojvrstvovou spandexovou fetiš maskou, špeciálne navrhnutou na anonymný orálny sex a nemravné hranie rolí. Táto exkluzívna maska na fetiš úplne zahalí vašu hlavu, zatiaľ čo ústa zostanú široko otvorené na vášnivé dobrodružstvá. Na rozdiel od bežných masiek ponúka táto vysokokvalitná maska z ručne vyrábaného prémiového spandexu intenzívny zážitok, ktorý ďaleko presahuje možnosti jednoduchých fetiš masiek.

    Intenzívnejšie zmyslové zážitky: Blowjob Ako nikdy predtým!

    Nosenie fetiš masky posúva zmyselný zážitok z fajčenia na úplne novú úroveň. Keď je váš zrak úplne zakrytý dvojvrstvovou maskou, vaše ostatné zmysly sú zosilnené - chutnáte a čucháte intenzívnejšie, oveľa jasnejšie cítite každý dotyk a každý nádych. Blowjob Toto zvýšené vnímanie robí sex intenzívnejším, intímnejším a vzrušujúcejším než kedykoľvek predtým. Blowjob Bez akýchkoľvek vizuálnych rozptýlení sa môžete plne sústrediť na , vďaka čomu sa orálny sex stane nezabudnuteľným dobrodružstvom, aké ste ešte nikdy nezažili.

    Čo je na tejto spandexovej fetiš maske také výnimočné?

    Fetišová maska na orálny sex sa vyznačuje dvojvrstvovou konštrukciou, ktorá nielenže zaisťuje absolútnu tmu, ale ponúka aj stabilné a zároveň pružné prispôsobenie. Vďaka jedinému otvoru na ústa je táto maska ideálna na anonymný orálny sex a sexy hranie rolí. Vďaka kvalitnému spracovaniu si užijete mimoriadne pohodlné nosenie. A ak chcete ešte viac vzrušenia, môžete použiť aj roubík, aby bolo sedenie ešte intenzívnejšie.

    Perfektne sedí a poskytuje vysoký komfort pri nosení:

    Táto fetiš maska je vyrobená z dvoch vrstiev vysokokvalitného spandexu, ktorý sa dokonale prispôsobí kontúram vašej hlavy. Elastický a priedušný materiál je ľahký na pokožku a poskytuje vysokú úroveň pohodlia aj pri dlhodobom nosení. Blowjob Vďaka jedinému otvoru, a to pre ústa, je zachovaná vaša anonymita, zatiaľ čo sa môžete sústrediť na . Priliehavý strih vám umožní ponoriť sa hlboko do svojich fantázií bez toho, aby ste riskovali nedostatok vzduchu alebo paniku - čo je mimoriadna výhoda pre začiatočníkov v BDSM.

    Priedušná a bezpečná: dokonalá fetiš maska na intenzívne zážitky pri orálnom sexe!

    Naša ručne vyrobená fetiš maska na orálny sex sa vyznačuje vynikajúcim spracovaním a priedušným materiálom. Vzduch prepúšťajúce spandexové vlákno zaručuje, že môžete vždy voľne dýchať, a to aj počas intenzívnych sedení. Materiál si zachováva svoj tvar a nerozťahuje sa ani pri častom nosení, takže maska vždy dokonale sedí. Vďaka týmto vlastnostiam je maska fetiš ideálna na intenzívne hranie rolí a erotické dobrodružstvá.

    Fetish maska od MEO - vysokokvalitná a jednoduchá na údržbu:

    Jemne lesklý materiál tejto spandexovej masky sa prispôsobí kontúram hlavy a zachová si svoj pôvodný tvar aj po častom nosení. Starostlivosť je nenáročná: Masku môžete jednoducho vyčistiť v práčke (pri 30° v programe na ručné pranie), aby bola vždy hygienicky čistá a pripravená na ďalšie použitie.

    Rozmanitosť a kvalita od MEO:

    To platí aj pre naše spandexové masky. Táto fetiš maska na orálny sex je ďalším príkladom pozornosti venovanej detailom a kvalite, ktorú vkladáme do každého nášho výrobku. Či už hľadáte klasickú čiernu masku, alebo niečo špeciálne na špecializované hranie rolí, u MEO nájdete dokonalú fetiš masku, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám.

    Ďalšie informácie:

    • Extra silná (2-vrstvová) fetiš maska od MEO
    • Vysokokvalitný spandex
    • Spandexová maska s otvorom na ústa
    • Rýchle a jednoduché nasadenie
    • Materiál: 83 % nylon, 17 % spandex
    • Priedušný materiál
    • Veľmi pohodlné nosenie
    • Tvar udržujúci a pružný materiál
    • Jemný, erotický lesk
    • Možno prať v práčke pri 30° (program na ručné pranie)
    • Veľkosť spandexovej masky: univerzálna veľkosť
    • Farba spandexovej masky: čierna

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Schön weich, liegt sehr eng am Kopf

    Die Spandexhaube von MEO ist schön weich, liegt sehr eng am Kopf an, ist gut dehnbar und hat keinen stöhrenden Reißverschluss auf der Rückseite.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sub Bi Guy here who loves being used for oral fun.

    Sub Bi Guy here who loves being used for oral fun. There are times when I want to do nothing more than have a guy use my mouth as a cock socket for some long, slow milking. I've got a couple guys that enjoy using me so this hood just adds to the fun. Getting rid of eye contact turns me into an object to be use for their pleasure, and the sensory deprivation of no eyesight lets me focus on enjoying the taste of a plump cock and the taste of hot, fresh cum. This hood is HIGHLY RECOMMENDED for you if you enjoy an oral fetish like I do, or if you want to force that kind of thing on a sub you have.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    super auch mit kontaktlinsen

    ein sehr gutes preis-leistungs-verhältnis
    gute qualität und sehr wichtig für mich als träger von kontaktlinsen auch mit maske kann ich meine linsen drinbehalten
    ich kann nur raten, sucht ihr eine gute maske dann diese

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Open-Mouthed Spandex Hood

    Bought this hood for myself and my partner to have some fun and teasing. The material is very lightweight, fits perfectly on any size head, very flexible. You can see well enough if the light is good, but turn the lights off and your subject - sorry, I mean partner - will not know what is coming next. ;-) I love the exposed mouth in the hood, very handy for all activities. It's a very sexy naughty accessories for couple fun and playtime.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    The mouth allows plenty of air into the hood and still manages t

    Hands down the most comfortable hood I've ever worn. I generally have a hard time breathing in hoods, so this one is really perfect for me. The mouth allows plenty of air into the hood and still manages to block out all the light.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Perfect for long term or overnight wearing.

    Received it yesterday, couldn't wait to try it out. Great fit and extremely comfortable. Effectively shuts out light. Perfect for long term or overnight wearing. Highly recommended!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Très bonne matière

    Très bonne matière, conforme à la photo et à la description. A voir maintenant sa durée dans le temps !

      Hodnotenie 

      Effektiv und günstig

      Sehr angenehem zu tragen und auch einfach anzuziehen. Erfüllt voll und ganz den Zweck - man kann noch gut atmen und die Maske deckt die Augen gut ab. Schemenhaft kann man bei hellem Licht noch etwas erkennen, aber mehr auch nicht. Die Öffnung für den Mund ist ausreichend groß, um einen prallen Knebel einzuführen oder auch etwas anderes ;-)

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      almost no vision to guide my mouth where it needs to be...

      Nice hood, almost no vision to guide my mouth where it needs to be...

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Fetish maska - Incognito - blowjob - Ultimate

      Fetish maska - Incognito - blowjob - Ultimate

      Ponorte sa do vzrušujúcej hry na anonymitu s našou čiernou fetiš maskou z dvojvrstvového spandexu, ktorá bola špeciálne vyvinutá na anonymný orálny sex a nemravné hranie rolí. Táto exkluzívna fetiš maska úplne zakryje vašu hlavu, zatiaľ čo vaše ústa zostanú doširoka otvorené pre vášnivé dobrodružstvá.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      17 ostatné položky v rovnakej kategórii: