Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

EndlessPleasure™ stimulátor prostaty - análny kolík pre mužov

Výnimočnosťou análneho kolíka 24/7 EndlessPleasure™ je nepretržité a dych vyrážajúce potešenie, ktoré vám ponúka. Permanentná stimulácia prostaty vytvára trvalé sexuálne vzrušenie, ktoré vás bude sprevádzať po celý deň.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Výnimočnosťou análneho kolíka 24/7 EndlessPleasure™ je nepretržité a dych vyrážajúce potešenie, ktoré vám ponúka. Neustála stimulácia prostaty vytvára trvalé sexuálne vzrušenie, ktoré trvá celý deň.

    Anatomicky tvarovaná základňa zaisťuje, že análny kolík bezpečne a pohodlne sedí v konečníku bez skĺznutia alebo spôsobenia nepohodlia, takže ho môžete diskrétne používať počas akejkoľvek činnosti. Ranné prebudenie so zátkou v konečníku je intenzívny a vzrušujúci pocit. Jemný, ale výrazný pocit a nepretržitá stimulácia prostaty môžu viesť k mimoriadne silnej rannej erekcii, ktorá zvyšuje sexuálnu túžbu. Jedinečný začiatok dňa, ktorý má nielen fyzicky stimulujúci účinok, ale zároveň vám dodá pocit, že ste kedykoľvek pripravení na sex.

    Náš objemný, anatomicky tvarovaný análny kolík ponúka mnoho výhod:

    • Diskrétnosť: nenápadný dizajn a tiché používanie umožňujú diskrétne používanie za každých okolností.
    • Anatomický tvar: Anatomický tvar: prispôsobí sa prirodzeným kontúram tela, aby bol pohodlný a bezpečný.
    • Objem: Poskytuje intenzívnejšiu stimuláciu a výrazný pocit plnosti análneho otvoru.
    • Stimulácia prostaty: Účinná vďaka špeciálnemu tvaru a veľkosti análneho kolíka, čo vedie k intenzívnejším orgazmom a väčšej rozkoši.
    • používanie 24 hodín denne, 7 dní v týždni: Navrhnutý na dlhodobé nosenie bez nepríjemných pocitov, aby ste si výhody stimulácie prostaty mohli vychutnať kedykoľvek.
    • Bezpečné držanie v análnom otvore: Anatomicky tvarovaná základňa zaisťuje, že análny kolík zostane bezpečne na svojom mieste a neskĺzne.
    • Dlhotrvajúca erekcia: Nepretržitá stimulácia prostaty môže viesť k dlhotrvajúcej erekcii, čo zvyšuje sexuálne potešenie a výkonnosť.


    Butt plugObjavte dokonalé potešenie s naším objemným, anatomicky tvarovaným , ktorý bol špeciálne vyvinutý na intenzívnu stimuláciu prostaty.

    Vďaka dokonalému prispôsobeniu sa prirodzeným kontúram tela ponúka bezkonkurenčné pohodlie a bezpečné používanie aj počas dlhodobého používania. Väčší objem análneho kolíka poskytuje intenzívnejší pocit a silnejšiu stimuláciu, čo vedie k nezabudnuteľným orgazmom.

    Špeciálny tvar a veľkosť análneho kolíka umožňuje účinnú masáž prostaty, čo vedie k dlhotrvajúcej erekcii a extrémnym orgazmom. Anatomicky tvarovaná základňa kolíka zaisťuje bezpečné uchytenie v análnom otvore a zabraňuje skĺznutiu, takže sa môžete plne sústrediť na svoje potešenie.

    Tento análny kolík je ideálny na používanie 24 hodín denne, 7 dní v týždni a poskytuje nepretržitú stimuláciu kedykoľvek a kdekoľvek chcete. Niet divu, že je tento análny kolík u mužov taký obľúbený - spája v sebe pohodlie, bezpečnosť a intenzívnu stimuláciu prostaty na dosiahnutie maximálneho sexuálneho potešenia.

    Analforte Na dosiahnutie optimálneho zážitku odporúčame používať náš análny lubrikant a rovnomenný análny relaxačný sprej. VERYCLEAN Po použití môžete análny kolík ľahko vyčistiť vodou, jemným mydlom a naším špeciálnym sprejom, aby bol hygienicky čistý a pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

    Ďalšie podrobnosti:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Diese Plugs sind einfach der Knaller!

    Die Oberfläche ist super angenehm und die Größe perfekt. Im Gegensatz zu den normalen Plugs habe ich hier überhaupt keine Angst, dass sie rausrutschen. Ich konnte sie stundenlang tragen, ohne dass es jemals unangenehm war.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    EndlessPleasure™ stimulátor prostaty - análny kolík pre mužov

    EndlessPleasure™ stimulátor prostaty - análny kolík pre mužov

    Výnimočnosťou análneho kolíka 24/7 EndlessPleasure™ je nepretržité a dych vyrážajúce potešenie, ktoré vám ponúka. Permanentná stimulácia prostaty vytvára trvalé sexuálne vzrušenie, ktoré vás bude sprevádzať po celý deň.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: