Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Ass Hammer 2.0 - Análny dilatátor a stimulátor prostaty

Hľadáte intenzívnu stimuláciu prostaty a chcete svoj zážitok posunúť na vyššiu úroveň? Ass Hammer Potom je 2.0 tou správnou sexuálnou hračkou práve pre vás! Ass Hammer Vďaka dokonalej kombinácii skvelého dizajnu a možnosti cielenej stimulácie prostaty je 2.0 jednou z najobľúbenejších erotických hračiek na svete.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ass Hammer Úplne nový model 2.0 od MEO je senzačnou evolúciou už legendárnej sexuálnej hračky, ktorá si získala nespočetné množstvo fanúšikov. Ass Hammer Pôvodný model bol prelomovou pomôckou na stimuláciu prostaty a jedným z najúspešnejších produktov svojho druhu. Ass Hammer

    Ass Hammer Teraz 2.0 prichádza s ešte väčším výkonom, presnosťou a funkčnosťou, aby stimuloval vašu prostatu ešte individuálnejšie a silnejšie - absolútne mení pravidlá hry! Či už ležíte uvoľnene na chrbte a sami skúmate svoje análne hlbiny a pritom sa rozmaznávate, alebo nechávate vzrušujúcu stimuláciu svojej prostaty na partnerovi - cielenú stimuláciu prostaty s 2.0 od MEO si zamilujete.

    Ass Hammer Objavte 2.0 - dokonalú masáž prostaty:

    Hľadáte intenzívnu stimuláciu prostaty a chcete svoj zážitok posunúť na vyššiu úroveň? Ass Hammer Potom je 2.0 tou správnou erotickou hračkou práve pre vás! Ass Hammer Vďaka dokonalej kombinácii skvelého dizajnu a možnosti cielenej stimulácie prostaty je 2.0 jednou z najobľúbenejších erotických hračiek na svete.

    Výkonný orgazmus prostaty - ľahko dosiahnuteľný:

    Ass Hammer S 2.0 je cesta k extrémne intenzívnemu orgazmu prostaty jednoduchšia ako kedykoľvek predtým, a to aj pre neskúsených. Ass Hammer Optimálna dĺžka 2.0 a dokonale veľké guľôčky zaručujú, že prostatu dosiahnete a stimulujete bez námahy. Rôzne veľkosti a ergonomický dizajn umožňujú jemné zavádzanie do konečníka, pričom môžete pomaly zvyšovať intenzitu stimulácie prostaty, až kým nedosiahnete prostatický orgazmus. Ass Hammer Aj keď ste vo svete stimulácie prostaty nováčikom, rýchlo si uvedomíte, aké jednoduché a neuveriteľne uspokojujúce je zažiť dychberúci orgazmus s modelom 2.0.

    Orgazmus prostaty: intenzívny zážitok, ktorý by ste si nemali nechať ujsť!

    Prostatický orgazmus je intenzívny a hlboký zážitok, ktorý sa dosahuje stimuláciou prostaty, ktorá sa často označuje ako "mužský bod G". Tento orgazmus sa líši od bežného orgazmu, ktorý je vyvolaný stimuláciou penisu. Mnohí naši zákazníci uvádzajú, že orgazmus prostaty je intenzívnejší a trvá dlhšie, často ho sprevádzajú silné, vlniace sa pocity rozkoše, ktoré prúdia celým telom. Stimuláciu prostaty možno dosiahnuť pomocou vonkajších alebo vnútorných techník a zvyčajne si vyžaduje určitú prax a experimentovanie, aby ste našli správne pohyby a tlakové body. Ass Hammer Práve tu prichádza na rad stimulátor prostaty 2.0, pretože s týmto stimulátorom prostaty je možné cielene stimulovať prostatu a vyvolať silné orgazmy prostaty aj bez skúseností.

    Presná masáž prostaty - vždy a všade:

    Ass Hammer Vždy a všade - či už sami, alebo v páre - 2.0 vám ponúka možnosť stimulovať prostatu presne tak, ako to máte najradšej. Uvoľnene si ľahnite na chrbát a skúmajte svoje telo, zatiaľ čo sa budete rozmaznávať. Alebo nechajte partnera prevziať kontrolu a vychutnajte si cielenú masáž prostaty, ktorá vás privedie na pokraj šialenstva.

    Len to najlepšie pre vás: Vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ a dizajn vyrobený v Nemecku!

    Ass Hammer Model 2.0 je vyrobený z leštenej nehrdzavejúcej ocele a váš análny otvor ho doslova pohltí. S trochou hybridného lubrikantu ako naprGlory HoleAss Hammer od MEO, dosahuje 2.0 dokonalú kĺzavosť, aby jemne, ale pevne masíroval vašu prostatu. Dve rôzne veľké guľôčky na koncoch hriadeľa umožňujú rôznu intenzitu stimulácie, takže si intenzitu masáže prostaty môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv.

    Štyri rôzne veľkosti pre dokonalé potešenie:

    Ass Hammer Ass Hammer Od klasického modelu sa model 2.0 líši rozhodujúcou inováciou: je vybavený dvoma guľôčkami rôznych veľkostí. Tento ďalší vývoj konštrukcie umožňuje ešte rozmanitejšiu a prispôsobiteľnejšiu stimuláciu. Guličky rôznych veľkostí vám ponúkajú možnosť kontrolovať a meniť intenzitu rozťahovania análneho otvoru a stimulácie prostaty. Ass Hammer Model 2.0 je k dispozícii v štyroch rôznych veľkostiach, takže si môžete nájsť presne tú správnu veľkosť pre vás:

    • Veľkosť S: priemer 30 a 40 mm - ideálna pre začiatočníkov, ktorí chcú zažiť jemnú stimuláciu. Celková dĺžka = 32,3 cm.
    • Veľkosť M: priemer 40 a 50 mm - ideálna pre pokročilých používateľov, ktorí chcú intenzívnejšie análny strečing a stimuláciu prostaty. Celková dĺžka = 33,7 cm.
    • Veľkosť L: priemer 50 a 60 mm - Pre tých, ktorí chcú posunúť svoje hranice. Celková dĺžka = 40,9 cm.
    • Veľkosť XL: priemer 60 a 70 mm - Najlepšia veľkosť pre skúsených používateľov, ktorí chcú maximálne rozťahovanie análneho otvoru a silnejšiu stimuláciu prostaty. Celková dĺžka = 41,9 cm.


    Ass Hammer Či už máte so stimuláciou prostaty skúsenosti, alebo práve začínate, model 2.0 vám ponúka dokonalú a presnú stimuláciu a zaručuje silné orgazmy.

    Jednoduché čistenie - hygiena je jednoduchá!

    Ass Hammer Čistenie 2.0 po použití je veľmi jednoduché. INSTACLEAN Pomocou teplej vody, jemného mydla a nášho špeciálne vyvinutého hygienického spreja stimulátor prostaty dôkladne očistite a pripravte ho na ďalšie použitie. Ass Hammer Vďaka vysokokvalitnej nehrdzavejúcej oceli je čistenie mimoriadne jednoduché a zaručuje, že stimulátor 2.0 bude vždy vyzerať ako nový.

    Ďalšie informácie:

    • Ass Hammer 2.0
    • Sexuálne hračky pre mužov
    • Stimulátor prostaty z nehrdzavejúcej ocele
    • Materiál: nerezová oceľ
    • k dispozícii 4 rôzne veľkosti

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Très bien

    Produit exceptionnel ! Design discret et élégant, parfait pour explorer de nouvelles sensations seul ou en couple. Excellent rapport qualité-prix. Je recommande vivement !

      Hodnotenie 

      Stupefacente!!!

      Consiglio ad ogni uomo di acquistare questo toys per quello che costa vale veramente la pena averlo tra i giochi di coppia, molto stimolante per la prostata. Materiale di qualità, che dire ci sarebbero molte parole per elogiarlo ma vi consiglio di provarlo per avere le mie stesse sensazioni.

        Hodnotenie 

        Der absolute "Hammer"!

        Dieses geniale Teil ist wirklich der absolute "Hammer"! Du erreichst die G-Zone und die Deep Spots super easy. Und das Beste daran ist, dass es auch noch wassertauglich ist und du es mit Öl, Vaseline und so weiter verwenden kannst. Ein absolutes Must-have!

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Ass hammer

        First time i used this,was a great pleasure looking forward to ordering another size.hope just a great feeling.first time i had massaged my prostrate,wow don,t miss out on this guys gay or straight

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Life is all about having the right tool.

        Perfect for the job it was designed for!

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ass Hammer 2.0 - Análny dilatátor a stimulátor prostaty

        Ass Hammer 2.0 - Análny dilatátor a stimulátor prostaty

        Hľadáte intenzívnu stimuláciu prostaty a chcete svoj zážitok posunúť na vyššiu úroveň? Ass Hammer Potom je 2.0 tou správnou sexuálnou hračkou práve pre vás! Ass Hammer Vďaka dokonalej kombinácii skvelého dizajnu a možnosti cielenej stimulácie prostaty je 2.0 jednou z najobľúbenejších erotických hračiek na svete.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: