Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

PleasurePop - stimulátor prostaty pre silné orgazmy prostaty

Inovatívny PleasurePop, ktorý bol pôvodne vyvinutý na stimuláciu klitorisu, našiel u našich mužských zákazníkov prekvapivo úplne nový účel: stimuláciu prostaty! Vysoká frekvencia vibrácií maximalizuje stimuláciu a vedie k mimoriadne intenzívnym, mnohonásobným a dlhotrvajúcim orgazmom.

Viac informácií

10042/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Prostatický orgazmus stlačením tlačidla s PleasurePop!

    Inovatívny PleasurePop, ktorý bol pôvodne vyvinutý na stimuláciu klitorisu, si u našich mužských zákazníkov prekvapivo našiel úplne nový účel: stimuláciu prostaty! Vysoká frekvencia vibrácií maximalizuje stimuláciu a vedie k mimoriadne intenzívnym, mnohonásobným a dlhotrvajúcim orgazmom.

    Úplne nový rozmer stimulácie

    PleasurePop je high-tech stimulátor prostaty, ktorý vďaka svojmu absolútne inovatívnemu dizajnu ponúka úplne nový rozmer stimulácie. Tento stimulátor, navrhnutý tak, aby zabezpečil maximálnu presnosť a výkon, sa zameriava priamo na prostatu a prostredníctvom vysokofrekvenčných vibrácií prináša hlboké a intenzívne orgazmy prostaty. PleasurePop kombinuje pokročilú technológiu s ergonomickým dizajnom, ktorý je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

    Technologický prielom pre intenzívne orgazmy prostaty

    Orgazmus prostaty spôsobený vysokofrekvenčnou stimuláciou prostaty pomocou prístroja PleasurePop je intenzívny a hlboký, často ako úplne iné vyvrcholenie ako pri bežnom orgazme.

    Jemné, rýchle vibrácie prístroja PleasurePop stimulujú citlivé nervové zakončenia prostaty a vytvárajú vlniaci sa, silný pocit rozkoše, ktorý môže vyžarovať z panvovej oblasti do celého tela. Stimulácia prostaty môže viesť k dlhotrvajúcemu, hlbokému pocitu, ktorý neustále narastá až do explozívneho orgazmu.

    Mnohí naši zákazníci uvádzajú, že orgazmus je intenzívnejší a hlbší, často sprevádzaný niekoľkosekundovými sťahmi svalov v oblasti panvového dna. Vysokofrekvenčné vibrácie prístroja PleasurePop tieto pocity zintenzívňujú priamou a presnou stimuláciou prostaty. Intenzita tejto stimulácie môže predĺžiť pocit rozkoše a viesť k mimoriadne uspokojivému a niekedy ohromujúcemu orgazmu, ktorý sa veľmi líši od typického orgazmu vyvolaného penetráciou alebo masturbáciou.

    Vysoko presná stimulácia pomocou dvoch vymeniteľných nástavcov

    Revolučná konštrukcia prístroja PleasurePop ponúka dva špeciálne vyvinuté nástavce: Kmitajúci nástavec, ktorý funguje ako druh jazyka a poskytuje širšiu stimuláciu prostredníctvom jemných, rýchlych pohybov, a presný guľôčkový nástavec, ktorý poskytuje cielené, presné vibrácie. Táto kombinácia umožňuje zažiť orgazmus prostaty spôsobom, ktorý dokáže len PleasurePop. Vysoká frekvencia vibrácií maximalizuje stimuláciu a vedie k mimoriadne intenzívnym, viacnásobným a dlhotrvajúcim orgazmom.

    100 % výkon! 3 úrovne intenzity a 3 režimy vibrácií na prispôsobenú stimuláciu prostaty

    Vďaka 3 úrovniam vibrácií a 3 vibračným režimom si môžete vybrať dokonalé nastavenie podľa svojich individuálnych potrieb. Či už ide o jemnú pulzáciu alebo silné vlny - PleasurePop ponúka mnoho spôsobov, ako posunúť stimuláciu prostaty na vyššiu úroveň. Vysokofrekvenčné vibrácie prenikajú hlboko do prostaty a pri každom použití poskytujú bezkonkurenčný orgazmus prostaty.

    100 % vodotesný a výkonný na všestranné použitie

    Prístroj PleasurePop s certifikátom IPX7 je úplne vodotesný, takže je ideálny na použitie v sprche alebo vo vani. S dobou prevádzky 150 minút pri najvyššom nastavení a rýchlom nabití 90 minút poskytuje dlhú, neprerušovanú stimuláciu prostaty. Jedinečný, inovatívny dizajn zaručuje, že PleasurePop je ergonomicky tvarovaný, dokonale padne do ruky a ľahko sa zavádza do konečníka aj začiatočníkom.

    Špičková technológia sa stretáva s používateľskou prívetivosťou

    Vďaka intuitívnemu ovládaniu a elegantnému, štíhlemu dizajnu je PleasurePop ideálny pre všetkých mužov, ktorí chcú zažiť intenzívny orgazmus prostaty. Dobíjateľná lítium-iónová batéria zaručuje dlhotrvajúci, silný výkon, ktorý vás znovu a znovu privedie k novým vyvrcholeniam.

    Čistenie a starostlivosť

    PleasurePop sa po použití ľahko čistí. VERYCLEAN Použite teplú vodu a jemné mydlo alebo čistiaci prostriedok na hračky, napríklad náš sprej, aby bol silikón čistý a pripravený na použitie. Nezabudnite stimulátor prostaty dôkladne vysušiť, aby ste ho pripravili na ďalšie použitie.

    Správny lubrikant na dokonalú stimuláciu prostaty

    Pre ešte príjemnejší zážitok odporúčame používať lubrikant na vodnej báze, napríklad FuckBuddy. Uľahčuje zavádzanie a chráni silikón stimulátora PleasurePop.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Idealer Unisex-Artikel

    Der Pleasure Pop Stimulator ist sehr ergonomisch geformt und lässt sich dank seiner weichen Rundungen leicht einführen, er ist ein Unisex-Artikel und kann sowohl von Frauen als auch von Männern oder Paaren verwendet werden, das Material ist angenehm und geruchsneutral, der Vibrationsmotor und der Vibrationsmodus sind sehr angenehm und kraftvoll.

      Hodnotenie 

      Ein Vergnügen für Männer und Frauen!

      Als ich dieses Produkt bei MEO bestellt habe, war ich zunächst skeptisch, aber beim Auspacken waren alle Zweifel wie weggeblasen. Es gab keinen unangenehmen Geruch und die Verarbeitung fühlte sich hochwertig an.

      Die Form ist ergonomisch und eignet sich perfekt für die Stimulation der Prostata. Und es ist nicht nur für Männer geeignet. Meine Partnerin und ich haben es gleichermaßen genossen. Die verschiedenen Vibrationsmodi bieten eine angenehme Abwechslung und die Stärke der Vibrationen ist genau richtig, um uns beide schnell zum Höhepunkt zu bringen.

      Das Aufladen geht schnell und die Betriebsdauer ist für unsere Bedürfnisse mehr als ausreichend. Die wasserdichte Ladeöffnung erleichtert die Reinigung.

      Alles in allem ein hochwertiges Sexspielzeug, das nicht nur seinen Zweck erfüllt, sondern auch Spaß und Lust für beide Partner bietet. Eine klare Kaufempfehlung!

        Napíšte vlastnú recenziu

        PleasurePop - stimulátor prostaty pre silné orgazmy prostaty

        PleasurePop - stimulátor prostaty pre silné orgazmy prostaty

        Inovatívny PleasurePop, ktorý bol pôvodne vyvinutý na stimuláciu klitorisu, našiel u našich mužských zákazníkov prekvapivo úplne nový účel: stimuláciu prostaty! Vysoká frekvencia vibrácií maximalizuje stimuláciu a vedie k mimoriadne intenzívnym, mnohonásobným a dlhotrvajúcim orgazmom.

        Napíšte vlastnú recenziu

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: