Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vibrátory

Newsletter

CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - análny kolík s vibráciami

Bottom Sonda Rock Perfect od spoločnostiCalexotics je dokonalý análny kolík s vibráciami, ktorý vám ponúka presnú a silnú análnu stimuláciu na úplne novej úrovni! Ideálny pre každého, kto hľadá intenzívnu rozkoš a presnú kontrolu - nevyhnutnosť pre skutočné chvíle rozkoše!

Viac informácií

10044/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    CalexoticsBottom Sonda Rock Perfect - Ergonomický dizajn na presnú stimuláciu

    Bottom Sonda Rock Perfect Probe odCalexotics je dokonalý análny kolík s vibráciami, ktorý vám ponúka presnú a silnú análnu stimuláciu na úplne novej úrovni! Ideálny pre každého, kto hľadá intenzívne potešenie a presnú kontrolu - nevyhnutnosť pre skutočné chvíle rozkoše! Vďaka ergonomickému tvaru sa análny kolík s vibráciou dokonale prispôsobí vnútornej anatómii tela a ponúka nielen pohodlie, ale aj účinnú a silnú análnu stimuláciu.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - 10 vibračných režimov pre neobmedzené potešenie

    Vďaka 10 intenzívnym funkciám, ako sú vibrácie, pulzácia a stupňovanie, ponúka sonda Perfect Probe širokú škálu možností stimulácie. Každé nastavenie poskytuje jedinečný zážitok a umožňuje prispôsobiť intenzitu vašim želaniam a potrebám. Vďaka plynulým prechodom medzi režimami je každé použitie novým dobrodružstvom.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - silikónová, vodotesná a užívateľsky prívetivá

    Bottom Sonda Rock Perfect Probe je vyrobená z vysokokvalitného silikónu a je plne vodotesná podľa štandardu IPX7, takže ponúka flexibilitu pri skúmaní mimo spálne - či už v sprche alebo vo vani. Zabudovaný pamäťový čip si pamätá posledné použité nastavenie a nabudúce spustí análny kolík presne tam, kde ste skončili. Vďaka praktickému cestovnému zámku možno kolík bezpečne a diskrétne skladovať aj na cestách.

    CalexoticsBottom Sonda Rock Perfect - dlhý čas prevádzky a jednoduchá manipulácia

    Bottom Sonda Rock Perfect Probe sa nabíja cez USB a už po 1,5 hodine nabíjania ponúka až 80 minút stimulácie pri najvyššom nastavení alebo 100 minút pri najnižšom nastavení. Vďaka modernej technológii a príťažlivému dizajnu je sonda Perfect Probe ideálnou sexuálnou hračkou na intenzívne a dlhotrvajúce chvíle rozkoše.

    Bottom Čistenie a starostlivosť o sondu CalExotic Rock Perfect Probe

    Sondu Perfect Probe by ste mali po každom použití dôkladne vyčistiť. VERYCLEAN Na dosiahnutie maximálnej hygieny používajte teplú vodu a jemné mydlo alebo náš čistiaci prostriedok na hračky. Po umytí nezabudnite erotickú pomôcku úplne vysušiť, najmä ak bola použitá vo vode.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Správny lubrikant

    Bottom Na dosiahnutie čo najlepších zážitkov so sondou Rock Perfect Probe odporúčame používať lubrikant na vodnej báze, napríklad náš lubrikant Aquameo. Vyhnite sa lubrikantom na báze silikónu, aby ste chránili materiál erotickej hračky a predĺžili jej životnosť.

    Calexotics - Líder na trhu inovatívnych erotických hračiek

    Od svojho založenia v roku 1994 Calexotics je symbolom vysokokvalitných a inovatívnych sexuálnych hračiek. Vďaka jej neochvejnému záväzku voči kvalite, bezpečnosti a technologickému pokroku sa Calexotics stala jedným z popredných svetových výrobcov erotických hračiek. Výrobky od Calexotics výrobkov ponúkajú prvotriedny zážitok a sú známe svojou odolnosťou a jednoduchým používaním.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Die Vibration ist ein Traum

    Für Neulinge kann das Einführen etwas schwierig sein. Klar, viel Gleitgel, auf Vibration stellen und bei jedem Widerstand ganz tief ein- und ausatmen. Die Vibration ist ein Traum! Beim Herausziehen die gleiche Prozedur wie am Anfang. Fazit: Geil! Einmal drin, will man nicht mehr aufhören...

      Hodnotenie 

      Buttplug

      Der Buttplug ist hochwertig verarbeitet und sehr funktional. Starke Vibration mit vielen verschiedenen Modi. Leider können wir damit nichts anfangen.

        Napíšte vlastnú recenziu

        CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - análny kolík s vibráciami

        CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - análny kolík s vibráciami

        Bottom Sonda Rock Perfect od spoločnostiCalexotics je dokonalý análny kolík s vibráciami, ktorý vám ponúka presnú a silnú análnu stimuláciu na úplne novej úrovni! Ideálny pre každého, kto hľadá intenzívnu rozkoš a presnú kontrolu - nevyhnutnosť pre skutočné chvíle rozkoše!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: