Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vibrátory

Newsletter

CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 análny kolík s vibráciami

Zvláštnosťou tohto diskrétneho, ale výkonného análneho vibrátora je, že sa dá nosiť diskrétne pod bežným každodenným oblečením a stále poskytuje silnú stimuláciu. Svoje análne potešenie si tak môžete užívať diskrétne a kedykoľvek, bez ohľadu na to, kde sa nachádzate - či už v kancelárii, na nákupoch alebo na cestách.

Viac informácií

10046/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka CalexoticsBottom Rock Beaded Probe je jeden z najsilnejších a najkonkrétnejších análnych vibrátorov!

    Zvláštnosťou tohto diskrétneho, ale silného análneho vibrátora je, že sa dá nosiť diskrétne pod bežným každodenným oblečením a stále vám poskytuje silnú stimuláciu. Svoje análne potešenie si tak môžete užívať diskrétne a kedykoľvek, bez ohľadu na to, kde sa nachádzate - či už v kancelárii, na nákupoch alebo na cestách. Análny kolík CalexoticsBottom Rock Beaded Probe kombinuje diskrétnosť s intenzívnym potešením, takže môžete začleniť vzrušujúce chvíle do svojho každodenného života bez toho, aby si vás niekto všimol. Bottom Nechajte sa uniesť neuveriteľne výkonným análnym vibrátorom Rock Beaded Probe odCalexotics celú cestu k úchvatnému análnemu orgazmu! Tento výkonný análny kolík s vibráciou je ideálny pre každého, kto hľadá veľmi, veľmi intenzívnu stimuláciu.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 10 vibračných režimov pre dychberúcu stimuláciu hlboko vo vašom vnútri

    Bottom Sonda Rock Beaded Probe ponúka 10 výkonných funkcií vrátane vibrácií, pulzácie a eskalácie. Každé nastavenie ponúka inú intenzitu, čím poskytuje širokú škálu pocitov. Špeciálny guľôčkový dizajn análneho vibrátora poskytuje nezabudnuteľný pocit a z každého použitia robí vzrušujúci zážitok! Či už ide o jemné vlny rozkoše alebo hlboké, intenzívne vibrácie, tento análny kolík sa prispôsobí vašim preferenciám a posunie análnu stimuláciu na úplne novú úroveň.

    CalexoticsBottom Sonda s kamennými korálkami - bezpečný, telu príjemný materiál a vodotesnosť

    Bottom Sonda Rock Beaded Probe je vyrobená z vysokokvalitného silikónu šetrného k telu a zaručuje bezpečný a pohodlný pocit. Vďaka vodotesnosti IPX7 ju môžete bez obáv používať v sprche alebo vo vani a ešte viac si užiť zmyselnú cestu za poznaním. Vďaka integrovanému pamäťovému čipu sa análny kolík spustí presne tam, kde ste naposledy skončili, čo zaručuje, že vaše potešenie bude plynule pokračovať.

    CalexoticsBottom Sonda Rock Beaded Probe - odolná a vhodná na cestovanie

    Bottom Sonda Rock Beaded Probe sa dodáva s praktickou nabíjačkou USB, ktorá umožňuje plné nabitie len za 1,5 hodiny. Plné nabitie vydrží až 110 minút pri nízkej rýchlosti alebo 90 minút pri vysokej rýchlosti - ideálne na dlhé, predĺžené sedenia. Okrem toho má análny kolík "cestovný zámok", ktorý sa aktivuje stlačením tlačidla na 3 sekundy, čo umožňuje diskrétnu a bezpečnú prepravu pri cestovaní.

    CalexoticsBottom Sonda Rock Beaded Probe - čistenie a starostlivosť

    Na zabezpečenie dlhej životnosti análneho kolíka by ste ho mali po každom použití dôkladne vyčistiť. VERYCLEAN Použite teplú vodu a jemné mydlo alebo špeciálny čistiaci prostriedok na hračky, napríklad náš sprej. Po čistení sa uistite, že ste análny kolík dôkladne vysušili, najmä ak bol použitý vo vode.

    CalexoticsBottom Sonda Rock Beaded Probe - Správny lubrikant

    Na príjemný a pohodlný zážitok odporúčame používať lubrikant na vodnej báze, napríklad náš lubrikant Aquameo. Lubrikantom na báze silikónu by ste sa mali vyhnúť, aby ste nepoškodili vysokokvalitný silikónový materiál kolíka.

    Calexotics - Líder na trhu s inovatívnymi sexuálnymi hračkami

    Calexotics je už desaťročia jedným z popredných výrobcov erotických hračiek a vďaka svojmu inovatívnemu dizajnu a špičkovým materiálom sa preslávil po celom svete. Značka je symbolom šetrnosti k telu, funkčnosti a potešenia a ponúka nezabudnuteľné zážitky pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

    Ďalšie informácie:

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Edel und hochwertig

    Design und Material wirken edel und hochwertig. Die Oberfläche fühlt sich samtig an und schmeichelt der Haut. Einmal eingeschaltet, gibt es eine Vielzahl von Vibrationsstufen, die gezielt eingesetzt, einen ganz schön geil machen können. Klare Kaufempfehlung.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 análny kolík s vibráciami

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 análny kolík s vibráciami

    Zvláštnosťou tohto diskrétneho, ale výkonného análneho vibrátora je, že sa dá nosiť diskrétne pod bežným každodenným oblečením a stále poskytuje silnú stimuláciu. Svoje análne potešenie si tak môžete užívať diskrétne a kedykoľvek, bez ohľadu na to, kde sa nachádzate - či už v kancelárii, na nákupoch alebo na cestách.

    Napíšte vlastnú recenziu

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: