Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vibrátory

Newsletter

CalexoticsBottom Rock Curved Probe - análny kolík s vibráciami - stimulátor prostaty

Bottom Zažite najintenzívnejšie orgazmy prostaty so zakrivenou sondou Rock odCalexotics. Tento ergonomicky tvarovaný análny kolík s vibráciami bol špeciálne vyvinutý na cielenú stimuláciu prostaty a poskytuje úchvatný zážitok.

Viac informácií

10045/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    CalexoticsBottom Skalná zakrivená sonda - na cielenú stimuláciu prostaty

    Bottom Zažite najintenzívnejšie orgazmy prostaty so sondou Rock Curved Probe odCalexotics. Tento ergonomicky tvarovaný análny kolík s vibráciami bol špeciálne vyvinutý na cielenú stimuláciu prostaty a poskytuje úchvatný zážitok. Mierne zakrivený tvar análneho kolíka umožňuje presnú a silnú stimuláciu, ktorá stanovuje nové štandardy v oblasti stimulácie prostaty.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - 10 vibračných režimov pre maximálnu stimuláciu prostaty

    Bottom Sonda Rock Curved Probe ponúka 10 výkonných vibračných, pulzačných a eskalačných režimov pre jedinečné pocity. Všestrannosť zakrivenej sondy umožňuje prispôsobiť stimuláciu prostaty vašim želaniam a preferenciám a zaručuje vám opakovane úchvatné orgazmy prostaty.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - Vodotesná a vysokokvalitne spracovaná

    Sonda Curved Probe je vyrobená zo silikónu šetrného k telu a je úplne vodotesná v súlade s normou IPX7. To znamená, že análny kolík možno používať v spálni, ako aj v sprche alebo vo vani. Zabudovaný pamäťový čip si pamätá naposledy použitú funkciu, takže análny kolík pokračuje presne tam, kde ste skončili. Ideálny na personalizovanú a dlhotrvajúcu stimuláciu prostaty.

    CalexoticsBottom Skalná zakrivená sonda - bezpečná a diskrétna

    Bottom Sonda Rock Curved Probe má takzvaný "cestovný zámok", ktorý sa aktivuje po 3 sekundách od stlačenia tlačidla. Vďaka tomu je erotická pomôcka pri cestovaní bezpečná a diskrétna. Funkcia nabíjania cez USB zabezpečuje pohodlné používanie: plné nabitie trvá len 1,5 hodiny a poskytuje až 90 minút intenzívnej stimulácie prostaty na najvyššej úrovni.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - čistenie a starostlivosť

    VERYCLEAN Po použití by ste mali zakrivenú sondu dôkladne vyčistiť teplou vodou a jemným mydlom alebo čistiacim prostriedkom na hračky, napríklad naším sprejom. Vďaka tomu bude vaša sexuálna hračka hygienicky čistá a pripravená na ďalšie použitie. Uistite sa, že ste erotickú hračku po čistení dobre vysušili, najmä ak bola použitá vo vode.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - Správny lubrikant

    Na dosiahnutie mimoriadne príjemných zážitkov odporúčame používať lubrikant na vodnej báze, napríklad náš lubrikant Aquameo. Lubrikantom na báze silikónu by ste sa mali vyhnúť, pretože môžu napadnúť vysokokvalitný silikónový materiál.

    Calexotics - Číslo 1 pre inovatívne sexuálne hračky

    Calexotics je jedným z popredných svetových výrobcov erotických hračiek a je symbolom kvality, technologických inovácií a bezkonkurenčných výrobkov. Od roku 1994 Calexotics Vyvíja výrobky, ktoré prinášajú revolúciu v oblasti sexuálneho potešenia. Značka sa vyznačuje vysokokvalitnými materiálmi a sofistikovaným dizajnom, ktoré ponúkajú začiatočníkom aj profesionálom ideálne podmienky na prežívanie ich sexuálnych fantázií.

    Ďalšie informácie:

    • CalexoticsBottom Rock Curved Probe
    • Stimulátor prostaty
    • Bez ftalátov, šetrný k telu
    • Nabíjanie cez USB (kábel je súčasťou balenia)
    • Vodotesný (IPX7)
    • Materiál: silikón
    • Rozmery: 10,25 cm x 5 cm (4 palce x 2 palce)
    • Maximálny čas prevádzky: 90 minút
    • Maximálny čas nabíjania: 90 minút
    • 10 vibračných režimov

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ziemlich gut

    Der Plug ist einfach zu bedienen und das Material ist super. Er ist nicht laut, aber stark genug. Ich habe schon viele ausprobiert und in meiner Sammlung. Aber für den diskreten und täglichen Gebrauch ist er momentan mein Favorit. Absolute Empfehlung für mehr Spaß im Schlafzimmer!

      Hodnotenie 

      Top Artikel, sehr gute Qualität und gut durchdachte Verarbeitung

      Der Analvibrator ist ergonomisch sehr gut geformt und lässt sich durch die weich verarbeiteten Rundungen leicht einführen, es ist ein Unisexartikel und kann sowohl von Frauen als auch von Männern oder Paaren sehr gut verwendet werden, das Material ist angenehm und geruchsneutral, der Vibrationsmotor und die Vibrationsart sind sehr angenehm und kraftvoll. Die Geräuschentwicklung ist moderat und kaum hörbar.

        Napíšte vlastnú recenziu

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - análny kolík s vibráciami - stimulátor prostaty

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - análny kolík s vibráciami - stimulátor prostaty

        Bottom Zažite najintenzívnejšie orgazmy prostaty so zakrivenou sondou Rock odCalexotics. Tento ergonomicky tvarovaný análny kolík s vibráciami bol špeciálne vyvinutý na cielenú stimuláciu prostaty a poskytuje úchvatný zážitok.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: