Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ústny roubík

Newsletter

„Humilator“ Systém ústneho roubíka - roubík pre úplné podriadenie

„Humilator“ Ide o klasický BDSM doplnok z katalógu trestov, ktorý je ideálny pre každého, kto sa chce stopercentne podriadiť svojmu pánovi alebo pani. „Humilator“ Ak vaše najväčšie šťastie spočíva v slúžení, náš systém ústnych roubíkov je ideálnou voľbou. Jeho všestrannosť a nespočetné možnosti použitia z neho robia jeden z najobľúbenejších BDSM produktov MEO.

Viac informácií

1809/00

179,99 €


-50,00 €

129,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    „Humilator“ Systém ústneho roubíka - roubík pre úplné podriadenie.

    „Humilator“ Ide o klasickú BDSM pomôcku z katalógu trestov, ktorá je ideálna pre každého, kto sa chce stopercentne podriadiť svojmu pánovi alebo panej. „Humilator“ Ak vaše najväčšie šťastie spočíva v slúžení, náš systém ústnych roubíkov je ideálnou voľbou. Jeho všestrannosť a nespočetné možnosti použitia z neho robia jeden z najobľúbenejších BDSM produktov MEO.

    Ústny roubík s viacerými doplnkami pre maximálnu flexibilitu

    „Humilator“ Ústny roubík nie je len roubík - je to skutočný multitalent. Roubík si môžete prispôsobiť pomocou rôznych možností rozšírenia, ako je napríklad záchodová kefa, držiak na toaletný papier alebo oprašovač pier. Vďaka praktickému bajonetovému uzáveru možno akékoľvek príslušenstvo bezpečne a jednoducho pripevniť. „Humilator“ Vďaka tejto všestrannosti je tento roubík nepostrádateľným doplnkom pri každom sedení BDSM.

    Pohodlie aj počas dlhších BDSM sedení

    Osobitnou prednosťou tohto ústneho roubíka je jeho výnimočné pohodlie pri nosení, a to aj počas dlhších BDSM sedení. Roubík bol navrhnutý tak, aby nespôsoboval žiadne tlakové body a nebránil dýchaniu. Ergonomický tvar a mäkký materiál zaručujú, že sa môžete plne sústrediť na podávanie bez toho, aby ste pociťovali nepohodlie. „Humilator“ Bez ohľadu na to, ako intenzívne to bude, roubík zostáva pohodlný na nosenie.

    Náustok v tvare polmesiaca

    „Humilator“ Gag je vybavený náustkom v tvare polmesiaca, ktorý sa dokonale prispôsobí tvaru úst. Tento tvar znižuje únavu čeľuste aj pri dlhodobom nosení. Ďalšie pohodlie poskytuje vysokokvalitné neoprénové polstrovanie na vnútornej strane, ktoré má hrúbku približne 5 mm a je mäkké na dotyk s pokožkou.

    Vysokokvalitné spracovanie pre maximálne pohodlie

    „Humilator“ Neoprénové polstrovanie zapínania nielenže zabraňuje kontaktu spony s pokožkou hlavy, ale sa aj ľahko čistí. Tento dômyselný dizajn zaručuje, že roubík zostane pohodlný a hygienický aj počas dlhších BDSM sedení.

    .

    Ďalšie informácie:

    .

    • Z katalógu trestov BDSM
    • Ergonomicky tvarovaný roubík do úst
    • Anatomický náustok v tvare polmesiaca
    • Bajonetový zámok na pripevnenie príslušenstva
    • Vďaka zapínaniu na pracku sa dá dokonale prispôsobiť akejkoľvek veľkosti hlavy
    • Vyobrazené príslušenstvo (toaletná kefa, držiak na toaletný papier, oprašovač pierok atď. nie sú súčasťou balenia).
    • Materiály: koža, neoprén, kov
    • Chcete potrestať svojho otroka? Potom je tento roubík do úst tou správnou voľbou.
    • Najvýznamnejší a najlepší roubík v obchode BDSM & fetiš od MEO.
    • Dobre sa kombinuje s ostatnými bondage doplnkami od MEO.
    • Spoločnosť MEO, známa vysokou kvalitou svojich produktov BDSM, vyrába širokú škálu bondage doplnkov, ako sú putá na ruky, putá na členky, ústne roubíky, obojky, biče a masky. Výrobky sa vyznačujú starostlivým spracovaním, robustným dizajnom a maximálnym komfortom pri nosení a sú obľúbené u fanúšikov BDSM na celom svete.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    The most comprehensive, durable, versatile humiliating BDSM gag

    The Humiliator Mouth Gag System had an impossible task: manage to be comfortable for long periods of wear while a gigantic, potentially-heavy, interchangeable attachment dangles off the front of the gag.

    With that in mind, it does a pretty good job. It’s clear this mouth gag was crafted with a serious attention to detail. From extra padding at high-pressure places to an attachment swap fastener that’s even easier to operate than opening a tub of ice cream, this gag was obviously playtested into oblivion before it was released.

    I wish the bit gag inside of the gag system had some additional padding to help alleviate some of the jaw strain. A second, vertical head strap also would have relieved some of the jaw strain, too.

    As those two things don’t exist, we’ve found we do have a limited playtime with the Humiliator Mouth Gag System. Eventually, it’s simply exhausting for his mouth to keep a firm grip on the gag, and we need to take it off. (It leaves his jaw sore the next day in the “I worked out hard” way.)

    Aside from those wishlist features, though, the Humiliator Mouth Gag System is probably the most comprehensive, durable, versatile humiliating BDSM gags I’ve ever seen. The attachment list is expansive. This just isn’t a gag that was phoned in; this was crafted to be the only attachment gag you’ll ever need for your play.

    Read full review:
    https://kinky-world.net/meo-de-humiliator-mouth-gag-system-review/

      Hodnotenie 

      Für eifrige Putz und Toiletten Sklaven

      Der Knebel ist sehr hochwertig verarbeitet und es wurde an viele Details gedacht. Am Hinterkopf gibt es eine leichte Polsterung, die das Tragen angenehm macht, außerdem sorgt der Gummi Ring zum drauf beißen für eine gute Führung der Aufsätze und ist sehr angenehm für die Zähne. Die Aufsätze lassen sich auch Problemlos wechseln und aufsetzen.

        Hodnotenie 

        Wir sind voll zufrieden damit.

        Sitzt wie angegossen, trägt sich äußerst bequem und sprechen is damit auch hinfällig. Kam schneller als erwartet schon am nächsten Tag. Kann ich nur empfehlen den Knebel.

          Napíšte vlastnú recenziu

          „Humilator“ Systém ústneho roubíka - roubík pre úplné podriadenie

          „Humilator“ Systém ústneho roubíka - roubík pre úplné podriadenie

          „Humilator“ Ide o klasický BDSM doplnok z katalógu trestov, ktorý je ideálny pre každého, kto sa chce stopercentne podriadiť svojmu pánovi alebo pani. „Humilator“ Ak vaše najväčšie šťastie spočíva v slúžení, náš systém ústnych roubíkov je ideálnou voľbou. Jeho všestrannosť a nespočetné možnosti použitia z neho robia jeden z najobľúbenejších BDSM produktov MEO.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: