Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ústny roubík

Newsletter

Gag na fajčenie - SissyVibe™ - maximálne potešenie pre vás a strata kontroly pre vášho partnera

Zažite submisívny druh orálu so SissyVibe™, BDSM roubíkom špeciálne vyvinutým na orálny sex. Deepthroat Ideálny, ak chcete rozmaznávať svojho partnera a zároveň sa vzdať kontroly nad svojimi ústami a hrdlom. SissyVibe™ vás oboch zavedie ďaleko za hranice extázy a privedie vášho partnera počas orálneho sexu k dychberúcim orgazmom.

Viac informácií

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Gag na fajčenie - SissyVibe™ - maximálne potešenie pre vás a strata kontroly pre vášho partnera

    Zažite submisívny druh orálneho sexu so SissyVibe™, BDSM gagom špeciálne vyvinutým na orálny sex. Deepthroat Ideálny, ak chcete rozmaznávať svojho partnera a zároveň sa vzdať kontroly nad svojimi ústami a hrdlom. SissyVibe™ vás oboch zavedie ďaleko za hranice extázy a privedie vášho partnera počas orálneho sexu k dychberúcim orgazmom.


    S gagom SissyVibe™ môžete zažiť vzrušujúcu fantáziu, keď partnerovi odovzdáte plnú kontrolu, zatiaľ čo vy si budete len pasívne užívať.

    Vibrácie a dizajn otvorených úst roubíka zaručujú, že každý okamih prežijete obzvlášť intenzívne, zatiaľ čo vaše ústa zostanú doširoka otvorené, pripravené slúžiť. Pocit vzdania sa kontroly a úplného odovzdania sa do vôle partnera nielenže zvyšuje vzrušenie, ale umožňuje vám aj naplno prežiť úlohu podriadenosti. Prehltnutie semena môže byť vyvrcholením tejto odovzdanosti - intímny akt, ktorý spája pocit podriadenosti s rozkošou a hlbokým uspokojením.

    Najdôležitejšie vlastnosti SissyVibe™:

    • blowjobS vibráciami: s SissyVibe™ dávate svojmu partnerovi oveľa viac než len , dávate mu plnú kontrolu nad vašimi ústami a hrdlom! Mäkký silikónový gag je vybavený pružným jazykom, ktorý poskytuje intenzívny zážitok s tromi rýchlosťami a siedmimi rôznymi vzormi vibrácií. Blowjob Textúrované výstupky na "jazyku" zintenzívňujú stimuláciu pri a z každého dotyku partnerovho penisu robia veľmi zvláštny pôžitok. Stručne povedané: ideálna kombinácia masturbátora (ktorý privedie každého muža k orgazmu) a BDSM gagu.
    • Integrovaný chránič úst: Gag udržiava ústa široko otvorené a obvodový okraj gagu zabraňuje dotyku zubov s partnerovým penisom. Rozkoš tak zostáva nezakrytá a obaja partneri sa môžu plne sústrediť na rozkoš.
    • Otvorená konštrukcia úst: Otvorená konštrukcia SissyVibe™ umožňuje partnerovi preniknúť do vašich úst, ako sa mu zapáči, a vy úplne stratíte kontrolu.
    • Nastaviteľný remienok na hlavu: Pásik na hlavu má pracku, ktorá zaručuje dokonalé prispôsobenie. Či už chcete nosiť roubík voľne alebo tesne, nastaviteľný popruh na hlavu zaručuje, že vám roubík dokonale padne a bude bezpečne držať v ústach. Popruh na hlavu možno dokonca uzamknúť visiacim zámkom. Visiaci zámok je súčasťou dodávky.
    • Vodotesný a dobíjateľný: SissyVibe™ má certifikát IPX7, a preto ho možno bez problémov používať v sprche alebo pod vodou až 30 minút. SissyVibe™ možno dobiť v priebehu chvíľky pomocou dodaného USB kábla.


    Prečo je roubík SissyVibe™ BDSM dokonalou voľbou:

    Blowjob deepthroat SissyVibe™ gag je perfektnou voľbou aj v prípade, že váš partner nemá rád alebo nemá zvláštny talent na dobrú , SissyVibe™ gag je perfektnou voľbou. Či sa jej to páči alebo nie, SissyVibe™ premení každého na dokonalé ústa na fajčenie. Kombinácia vibrácií a konštrukcie s otvorenými ústami v tomto gagu zaručuje, že dominantný muž zakaždým dostane svoje peniaze - bez ohľadu na to, aká neskúsená je partnerka v tejto disciplíne.

    Vychutnajte si dokonalý deepthroat: dokonalý s EZ2SUCK a SissyVibe™:

    Na zintenzívnenie pôžitku s pomôckou SissyVibe™ odporúčame použiť sprej EZ2SUCK od MEO. Blowjob Tento špeciálny sprej jemne znecitlivuje hrdlo a znižuje dávivý reflex, takže si ho možno vychutnať ešte intenzívnejšie. Stačí niekoľko postrekov do zadnej časti hrdla a hlboký prienik s penisom sa stane príjemným zážitkom. V kombinácii so SissyVibe™ vám sprej EZ2SUCK umožní úplne sa vzdať kontroly a poddať sa. Ideálne pre každého, kto chce posunúť intenzitu a pôžitok z orálneho sexu na novú úroveň!

    Neodolateľná ponuka:

    Gag SissyVibe™ si môžete objednať samostatne alebo s atraktívnym cenovým zvýhodnením ako súpravu, ktorá pozostáva z gagu SissyVibe™ a spreja EZ2SUCK. Súprava vám ponúka dokonalú kombináciu pre maximálne potešenie a intenzívnejšie zážitky.

    Ďalšie podrobnosti:

    • SissyVibe™ blowjob gag - maximálne potešenie pre vás a strata kontroly pre vášho partnera
    • Nastaviteľný remienok na hlavu: 42,5 cm až 61,5 cm obvod
    • Popruh na hlavu možno uzamknúť pomocou visiaceho zámku. Visiaci zámok je súčasťou balenia.
    • Priemer uzáveru: 4,6 cm
    • Materiál: silikón, plast, vegánska koža, kov
    • Upozornenie: Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte len lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo. VERYCLEAN Po použití vyčistite roubík teplou vodou a sprejom, osušte a uložte na chladnom a suchom mieste.
    • Sprej EZ2SUCK od MEO je špeciálne vyvinutý sprej, ktorý znecitlivuje oblasť hrdla, aby sa znížil dávivý reflex a uľahčil hlbší prienik počas orálneho sexu. Deepthroat Často sa používa na pohodlnejšie a jednoduchšie vykonávanie najmä pre ľudí, ktorí majú s orálnym sexom problémy. Sprej pôsobí rýchlo a umožňuje, aby boli ústa a hrdlo uvoľnenejšie a otvorenejšie, vďaka čomu je celý zážitok príjemnejší pre oboch partnerov.
    • EZ2SUCK sa zvyčajne nastrieka na zadnú časť hrdla pred orálnym sexom. Po niekoľkých sekundách nastupuje anestetický účinok, ktorý uľahčuje ovládanie dávivého reflexu a umožňuje hlboký prienik. Sprej je obľúbenou pomôckou pre páry, ktoré chcú zlepšiť svoje orálne zručnosti, a dá sa obzvlášť dobre použiť v kombinácii s výrobkami, ako je SissyVibe™, aby poskytol úplnú kontrolu a maximalizoval potešenie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super Knebel

    Super Knebel zum Blasen, mein Freund geht voll ab, angenehm zu tragen, auch über längere Zeit z.B. unter einer Maske mit Mundöffnung, kein verständlicher Ton mehr ......

      Hodnotenie 

      Ausprobiert und begeistert!!!!

      Ich habe den Blowjob Mundknebel ausprobiert und war sehr positiv überrascht, dass er sich so sehr von herkömmlichen Knebeln unterscheidet. Das Mundstück aus rotem Silikon, das dem Inneren des Mundes nachempfunden ist, passt sich durch das elastische Material jedem Mund perfekt an. Gleichzeitig bietet es auch bei längerem Tragen einen hohen Tragekomfort. Was den Knebel aber so besonders macht, ist, dass man den eigenen Mund quasi in ein "F*ck-Loch" oder "Glory Hole" verwandelt, in eine Art Masturbator, mit dem man sich seinem Partner ganz hingeben kann. Das ist eine ultimative geile Erfahrung, die ich noch nie zuvor erlebt habe. !!!! Die Verarbeitung des Knebels ist wirklich toll - er wirkt stabil und gut gemacht. Die Farbe entspricht ziemlich genau den Produktbildern. Die Schnalle funktioniert gut und sollte bei den meisten Kopfumfängen leicht zu öffnen und zu schließen sein.

        Hodnotenie 

        Gutes Produkt

        Produkt ist einwandfrei. Gute Verarbeitung. Kein China Produkt. Würde ich wieder kaufen ,sollte es je nötig werden.

          Hodnotenie 

          Übertrifft alle Erwartungen!

          Zuerst war ich skeptisch, ob dieses Produkt wirklich so gut funktioniert wie beschrieben. Aber ich bin absolut begeistert! In der Vergangenheit war es mir nie möglich, meinen Freund allein durch orale Stimulation zum Orgasnus zu bringen, was sicherlich auch an der fehlenden Technik lag. Aber mit diesem „Knebel“ hat sich das komplett geändert. Die Vibrationen sind für ihn sehr intensiv und bieten eine ganz neue Dimension des Blowjobs bzw. Deep Throats. Mein Freund kann gar nicht genug davon bekommen und wir sind beide sehr zufrieden mit dem Ergebnis. Absolute Kaufempfehlung!

            Napíšte vlastnú recenziu

            Gag na fajčenie - SissyVibe™ - maximálne potešenie pre vás a strata kontroly pre vášho partnera

            Gag na fajčenie - SissyVibe™ - maximálne potešenie pre vás a strata kontroly pre vášho partnera

            Zažite submisívny druh orálu so SissyVibe™, BDSM roubíkom špeciálne vyvinutým na orálny sex. Deepthroat Ideálny, ak chcete rozmaznávať svojho partnera a zároveň sa vzdať kontroly nad svojimi ústami a hrdlom. SissyVibe™ vás oboch zavedie ďaleko za hranice extázy a privedie vášho partnera počas orálneho sexu k dychberúcim orgazmom.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: